Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools | First Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-02-2016, 04:48 AM
Lemo0412 Lemo0412 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2016
Location: Stockholm
Posts: 2
Default cannot connect to server

I have been having this problem for some weeks now. Every time I try to make a new project it tells me that "there was an error posting the project". Even when I sometime try to save existing projects it says that it could not upload.

I have uninstalled and then re-installed everything from the ILok app, AVID Cloud app and even PT 1st itself but nothing seems to work. I have used the troubleshooting thing but it does not detect anything.

Another thing, when I log on to my account on the AVID website it says that I have 3 projects going when I only have 1. So when I open my PT 1st it says that i only have 1 project, which I have, but when i log on to the website it says that I have 3.

What should I do? anybody got the same problems? it seems like it has problems connecting to the server but how do I fix that?

PS. I’m not that good with computers.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-29-2017, 09:11 PM
jamalcom x jamalcom x is offline
Member
 
Join Date: Jun 2017
Location: san antonio ,tx
Posts: 5
Default Re: cannot connect to server.

im haveing the same problem, almost with my Avid Cloud Collaboration, first my system is a dell Inspiron AMD FX-8800 Radeon R7, 12 compute cores 4C+8G 2.10 GHz but it goes up to 3.36 GHz 16 GB of ram 64-bit, windows 10 pro system.. im useing pro tools 12.5 HD, and for some reason my Avid Cloud Collaboration is acting funny, i saved my session as a save-in file to get it in my avid cloud project file, but everytime i try to transfer my files so other people can work on them as a Avid Cloud Collaboration, it keeps failing and when i close the project it says in needz to transfer & task file or project and it doesnt do anything it says stuck there, till i cancel it, it doesnt load are anything, when i try to share in the project when im in session i keep getting errors that says cant connect to server, who here knows why and how i can fix thiz, i included photo's of what happened so take a look at what i see
Attached Images
File Type: png 2017-06-29_19-31-56.png (26.9 KB, 0 views)
File Type: jpg 2017-06-29_19-32-12.jpg (62.8 KB, 0 views)
File Type: jpg 2017-06-29_19-33-08.jpg (54.6 KB, 0 views)
File Type: jpg 2017-06-29_19-43-15.jpg (22.9 KB, 0 views)
__________________
Jamalcom X
Reply With Quote
  #3  
Old 10-11-2017, 07:48 PM
terracestudio terracestudio is offline
Member
 
Join Date: Mar 2014
Location: NY NY UWS
Posts: 12
Default Re: cannot connect to server.

same problem. Cant find the solution posted.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Failed: Can't connect to server terracestudio Pro Tools 2018 0 10-11-2017 07:55 PM
Soundcloud problem-Could not connect to server ampnerd Pro Tools 10 1 06-14-2014 04:01 PM
VEP cannot connect to server in one PT-session Hanswurstlsepp Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 11-08-2010 08:06 AM
Problem with connect W2k Server KMK 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 05-05-2007 10:23 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:26 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com