Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-29-2015, 01:09 AM
Ibassman1 Ibassman1 is offline
Member
 
Join Date: Jun 2015
Location: uk
Posts: 22
Default ilok error msgs

I have recently installed pt 12.3.1, and now my ilok has stopped working so I now have nothing , I have tried ilok support, I have a ticket with them and waiting on emails .... the ilok driver wont instal or any of the ilok come to that, jus comes up with error msgs, anyone know anything about this ?...help ??
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Question about vs 10 and error msgs PMcC macOS 1 10-22-2011 02:52 PM
i5 Quad Core system, Error Msgs 9093 9094 and 6086...any help welcomed. word_play 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 51 02-26-2010 01:35 PM
Keep getting error msgs 9092 and 9129 HELP! mdk19 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 09-09-2006 07:30 PM
Does XP log "system held off too long" msgs? Greg B 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 01-16-2006 03:02 PM
haunted by the 6093,6086 error msgs! dalpal 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 02-26-2005 08:44 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:08 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com