Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-01-2019, 05:25 PM
earthcorp earthcorp is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 35
Default PT 2019.6.0 frozen tracks playback out of time

: /// Noticing this for some time now...

Glitch in PT 2019.6.0 in when I freeze tracks (or auxes) session plays black some of the tracks slightly out of time.
This is with delay compensation enabled at all times.

Anyone else having this issue ?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No audio in frozen tracks after export selected tracks to new session PierrevC Pro Tools 2018 4 11-14-2018 03:33 PM
Shifting with frozen tracks Marcel Risberg Pro Tools 12 0 11-15-2016 09:06 AM
Protools 11 instrument tracks playback lag/not in time ibarro Pro Tools 11 5 10-20-2016 01:50 PM
Frozen Audio Tracks gone metalmixer Pro Tools 2018 0 05-14-2016 07:09 PM
Clip Gain won’t update in real time during playback on Elastic Time tracks yanos macOS 0 06-03-2012 03:48 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:17 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com