Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-10-2019, 01:39 PM
ozzlvlosis ozzlvlosis is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Bethpage, NY
Posts: 46
Default Midi/VST not synced

The MIDI tracks from my Yamaha Motif are not lining up with the virtual instrument tracks even when quantized.

If I dont have an aux track in pro tools and I turn up the input in the RME Totalmix ap it's lined up but once I add the aux track in pro tools to listen to the motif it's delayed.

Any suggestions as to how to synchronize them?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MPC midi synced as master to Pro Tools 8, latency increases allen_gibberish MIDI 0 01-11-2011 04:41 PM
Strike MIDI Not Synced MOTIFXS8MINE Virtual Instruments 11 06-17-2010 01:28 PM
Audio Post from 1 synced and 1 non-synced camera Halstein Post - Surround - Video 2 02-04-2010 06:56 PM
002R synced via midi wbmwgerry 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 03-13-2006 11:51 AM
Has Anyone synced a triton to protools via MIDI Pauli Truman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 03-25-2004 04:24 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:39 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com