Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #161  
Old Yesterday, 03:50 PM
docric docric is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Cincinnati, Ohio
Posts: 415
Default Re: Falcon 2

Quote:
Originally Posted by ubxf View Post
the falcon factory is the new one it looks the same but once you expend it you will notice a different creation date oct 9. You replace the one in your library folder with this new one and you should have the new presets
Aaaahhh.. got it. Thanks!
__________________
-C' ya'
Rick

MacPro 6,1; 12 core; 64 Gb RAM; 1 TB Samsung 970 Pro w/ adapter & heatsink; OSX 10.14.5
PT 2019.6.0 Ult.
Burl MS / PT Dock/ Eucon 19.7.0/iPad Air2/ iOS 12.3.1/ProTools|Control
Reply With Quote
  #162  
Old Today, 12:09 PM
DonaldM's Avatar
DonaldM DonaldM is offline
Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Indiana
Posts: 4,115
Default Re: Falcon 2

Quote:
Originally Posted by musicman691 View Post
You don't need anything from Avid except for the Avid Plugsound library. You get everything you need from UVI. The UVI one will overwrite the Avid version - at least it did when I purchased F2 from UVI as it overwrote the Avid supplied F1.6. You can have both license assets on your iLok but they dont' affect each other.

Hmmm... I seem to be completely missing the AvidPlugsound library. I can't locate it anywhere in my system. Its just gone. And I can't see anyplace to download it to get it back. Is there a place to go get just that library, or do I no longer have it because I bought the full Falcon 2.0 from UVI?
__________________
"Never believe anything you hear in a song." Tyrion Lannister, Game of Thrones
Owner: Dragon Rock Productions LLC
Dell XPS 435T/9000 Win-10 Pro 24gig RAM
IntelCore i7 CPU 920@2.67GHz
Pro Tools 2018.12
Focusrite Scarlett 8i6


Reply With Quote
  #163  
Old Today, 12:32 PM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,669
Default Re: Falcon 2

Quote:
Originally Posted by DonaldM View Post
Hmmm... I seem to be completely missing the AvidPlugsound library. I can't locate it anywhere in my system. Its just gone. And I can't see anyplace to download it to get it back. Is there a place to go get just that library, or do I no longer have it because I bought the full Falcon 2.0 from UVI?
That's weird that it's gone. Did you have it before? You do need it if you want to use those patches/sounds. Have you looked in your Avid Master account where your PT 2019 downloads are? It should be down in the UVI plugins section. I did not have to redownload it when I got F2 from UVI.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #164  
Old Today, 01:23 PM
LightWing's Avatar
LightWing LightWing is offline
Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: Titusville, FL
Posts: 531
Default Re: Falcon 2

Quote:
Originally Posted by DonaldM View Post
Hmmm... I seem to be completely missing the AvidPlugsound library. I can't locate it anywhere in my system. Its just gone. And I can't see anyplace to download it to get it back. Is there a place to go get just that library, or do I no longer have it because I bought the full Falcon 2.0 from UVI?
Login to your Avid Account.

Product Details and Download Links-->UVI Plug-Ins--->Plugsound Avid Edition (UFS) 2.25 GB
__________________
Patrick

www.LightWingStudios.com

Musical Instrument Protection Accessories...Made In America.

AxeShield HD, AmpShield HD, KeyShield HD, AxeSak, AxeGlove & AxeCap

Win 10 Pro, PT 2019.6 Native, Presonus Studio One 4.5, Dell Precision T5500, Dual Processors (12 Cores), 72GB RAM, 4@500GB SSD, 2@4TB HD, Nvidia 2GB HDMI Card, Vizio 39" TV as Monitor, Presonus AudioBox USB Interface, Mackie HR-828 Monitors, Katana Head, Fishman Triple Play, AIR Music & East West Plugins, 9 Guitars...& an AMAZING wife. :)
Reply With Quote
  #165  
Old Today, 02:17 PM
DonaldM's Avatar
DonaldM DonaldM is offline
Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Indiana
Posts: 4,115
Default Re: Falcon 2

Quote:
Originally Posted by LightWing View Post
Login to your Avid Account.

Product Details and Download Links-->UVI Plug-Ins--->Plugsound Avid Edition (UFS) 2.25 GB

Finally found it. Its listed under my Pro Tools tab, not my Avid plan tab. I can get it back now.
__________________
"Never believe anything you hear in a song." Tyrion Lannister, Game of Thrones
Owner: Dragon Rock Productions LLC
Dell XPS 435T/9000 Win-10 Pro 24gig RAM
IntelCore i7 CPU 920@2.67GHz
Pro Tools 2018.12
Focusrite Scarlett 8i6


Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How do I get Falcon to work? orvillej Virtual Instruments 12 04-16-2019 02:46 PM
UVI Falcon - stand alone? strangeLoop Virtual Instruments 1 03-07-2019 02:03 AM
Falcon Problem notr2d2 Virtual Instruments 5 01-05-2019 07:19 AM
Falcon UVI vs NI Komplete Ray Lyon Virtual Instruments 4 12-16-2018 04:08 AM
Falcon - New VI from UVI DonaldM Virtual Instruments 3 11-09-2015 07:45 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:33 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com