Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-28-2015, 08:42 AM
mspin mspin is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 99
Default Slate SSD4 auth issue

Can't for the life come initiate the SSD4 in Pro Tools 11. Don't seem to have the license. I followed the instructions but never saw the SLC file and it will not extract. Very frustrating. I do not see why this plugin is not just like EZ Drummer and freaking just loads. Has to be cryptic. Anyone have any ideas?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-28-2015, 07:48 PM
maxgain's Avatar
maxgain maxgain is offline
Member
 
Join Date: Aug 2013
Location: Auburn, ME
Posts: 66
Default Re: Slate SSD4 auth issue

During install you have to point to the location of the license file. I once rearranged hard drives/names and had to get back in there and repoint this. But for the first time ever not sure how you would get into the plugin if it will not instantiate.
__________________
AudioEngineering.co - Pro Audio Engineering Blog
Pro Audio Engineering Tips • Tricks • Techniques • Training • Free & Discounted Plugins & Software • Live Q&A • Audio Resources • News • Links • Loops • Samples • Stem Files • Mix Contests & More • Visit Today & Share... Thanks!
Reply With Quote
  #3  
Old 03-28-2015, 09:00 PM
brianjanthony brianjanthony is offline
Member
 
Join Date: May 2005
Location: PA USA
Posts: 1,054
Default Re: Slate SSD4 auth issue

Go to the Slate website. log in. click on SSD. It will say at the top you have x of 2 licenses. Download the license. Stick it somewhere safe (for instance, the SSD folder on your computer). Launch SSD in Pro Tools. Go to Settings or whatever its called on the left. Click on the Licenses button. point it to where you stored the license. restart Slate drums. should be good to go.
__________________
Brian
www.brianjanthony.com
MacPro 6 core 3.46 Cheese Grater
HD Native
48 gig Ram
PT 12.5
Yosemite
192 IO and 96 IO

TDM user way back. PT user since 98.
Reply With Quote
  #4  
Old 03-29-2015, 07:49 AM
mspin mspin is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 99
Default Re: Slate SSD4 auth issue

When I log in there is no license file. I just see library 1,2,3 and presets. I got an email saying that A license was created but I don't see it. Also so it does not show up in Pro Tools. I do have a file that is called
ssd4-blackbird_ssd_Blackbird_1premium_comcast.net-3.slc I am assuming this might be the license? I can't extract anything. There is a Waring message that comes up and says can't extract
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SSD4 issue with midi Raoul23 RTAS & TDM Plug-ins 6 08-13-2014 02:51 PM
Slate VBC FG-grey Issue PyneBoxx Pro Tools 11 4 01-29-2014 05:54 PM
Help: Steven Slate SSD4 Platinum correct location... Jimibrix Pro Tools Software (Win) 1 03-01-2012 07:48 PM
Auth issue Bugly 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 01-02-2010 04:49 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:47 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com