Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-28-2014, 05:57 AM
mrangan34 mrangan34 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2014
Location: USA
Posts: 1
Default Unable to locate Avid software

Hey there!

I bought the M-Audio fast track C400, which came with Pro Tools SE (Version 8.0.3). It has been working for the past couple of years, but suddenly stopped working - when I try to open Pro Tools SE with my fast track plugged in and on, it is unable to locate the device. I've installed the latest M-Audio USB driver from the website, and it still doesn't seem to be working.

Any help would be much appreciated! Thanks.

Mac HD OS X Version 10.8.5
2.26 GH Intel Core 2 Duo
Reply With Quote
  #2  
Old 11-29-2014, 06:35 PM
Chief Technician's Avatar
Chief Technician Chief Technician is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2001
Location: NYC
Posts: 6,965
Question Re: Unable to locate Avid software

Quote:
Originally Posted by mrangan34 View Post
I bought the M-Audio fast track C400, which came with Pro Tools SE (Version 8.0.3). It has been working for the past couple of years
Mac HD OS X Version 10.8.5
It was working with Mac OS X Version 10.8.5?
__________________
Jonathan S. Abrams, CEA, CEV, CBNT
Apple Certified - Technical Coordinator (v10.5), Support Professional (v10.6 through v10.10)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Software does not run: Unable to locate hardware stog Pro Tools Express on Windows 4 12-12-2014 05:41 PM
Unable to locate Avid Hardware fosterfreeze Pro Tools SE and Essential (Win) 7 03-05-2014 09:59 AM
Unable to locate Avid hardware. Avid Pro Tools SE 8.0.3 (M-Audio KeyStudio 49) azndisast3r Pro Tools SE and Essential (Win) 3 09-21-2013 02:31 PM
Unable to locate Avid hardware michaelrowe Pro Tools 10 5 12-17-2012 08:44 AM
Unable to locate Avid hardware... torrror Pro Tools SE and Essential (Win) 0 05-28-2012 03:23 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:00 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com