Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-12-2004, 03:15 AM
tadpole tadpole is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: Chicago, IL, USA
Posts: 4
Default \"P\" and \";\" key commands not working 5.2.1LE...

Anybody out there ever run into this? I'm using LE 5.2.1 (I know it's old.. but it get's the job done and has all the pluggies..) Anyhow, my "P" and ";" key commands don't work.. I'm an avid TDM user, but this is my home rig that I just started setting up, so i'm not quite used to the LE quirks.. I've tried using the keys in multiple sessions (even new sessions..on blank tracks.. and no navigation..) so it's not a corrupted session or anything... On top of this, the "home" and "page up", "page down" keys don't navigate.. instead they switch the main timeline selection (ie.. mins and secs.. samples.. etc..) also occassionally the apple-E (separate region command) doesn't work either, it instead brings up the "find" dialog box (this seems to happen after certain A/S items are used, but it isn't consistent in that regard)... I am running Quickeys, but that isn't what's causing the wierdness... none of my keyboard keys are malfunctioning in any other app, and none are stuck down either...My keyboard language is also set correctly in the OS control panel... however, I do have the older style Mac keyboard (with only 12 function keys), so I'm wondering if anyone else has run into this and if my keyboard itself is what is causing the problem...Figured I'd ask before I ran out and bought another keyboard, if that's the case..

My rig is as follows if it helps

G4 Dual 500 , dual bootable(slow as hell, but hey, it's my home rig)
001
9.2.2
external firewires (working fine HFS+)
minimal extensions
NO scsi accel
ATI radeon vid card
PT LE 5.2.1
Quickeys 5.0

TIA for your help
Tadpole
Reply With Quote
  #2  
Old 03-12-2004, 09:56 AM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,490
Default Re: \"P\" and \";\" key commands not working 5.2.1LE...

Command Focus mode was only added to LE in version 6.x which requires OS X.

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
  #3  
Old 03-12-2004, 12:37 PM
tadpole tadpole is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: Chicago, IL, USA
Posts: 4
Default Re: \"P\" and \";\" key commands not working 5.2.1LE...

wow that's a bummer... there's no way to move your selection point up or down a track without moving it within the timeline in 5.2 LE? I would hope that Digi would have added at least this simple navigational functionality to LE.. (even in a dated Legacy product) Besides, it's listed in the key commands that are in the help manual...not only that, but that doesn't explain the intermittent behavior of the Apple+E (separate region command) changing to the "find" dialog box every so often, then fixing itself on a restart of PT. These problems may or may not be related, but I think they might be. After all, 5.2 is a "beta" version...Anyhow, thanks for the reply.. I know this post is gonna be topposted right out of the DUC cause it deals with a 5.x version of LE.. but if anyone else has any ideas, i'd appreciate the reply..
Thanks again,

Tadpole
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Some key commands not working in PT 11.1.2 hakofred Pro Tools 11 2 02-05-2014 10:54 AM
Some new key commands not working K Roche Pro Tools 11 5 10-17-2013 07:01 AM
Shortcut commands not working E-Lister Windows 4 02-24-2012 12:09 PM
keyboard commands not working. Help! grateful 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-21-2009 02:00 PM
Key Commands not working ? jjamesbomb Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 01-25-2009 06:46 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:07 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com