Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2020

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-28-2020, 08:28 AM
mixmania mixmania is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 25
Default Groups Quit Working

I am working in Pro Tools Ultimate 2020.9.1
I created groups in a new session and all faders for any of the groups selected move together. Reopen the session and they no longer work. If I duplicate the group the new group works as expected (not sure yet if it will once I close the session) - The old group does not work as it should. Anyone else see this behavior?
Reply With Quote
  #2  
Old 10-28-2020, 08:46 AM
daeron80 daeron80 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Orlando, Florida, USA
Posts: 3,733
Default Re: Groups Quit Working

Working fine here. Always a good idea to supply info about your OS and its version, some indication of the hardware it's running on (MacBook Pro, Lenovo laptop, i7nnnn, etc.), installed RAM, interface, etc.
__________________
David J. Finnamore

Nyquist was right.

PT 2020.11.0 Ultimate | Omni | macOS Mojave
PT 2020.9.1 | Saffire Pro 40 | Win10
Reply With Quote
  #3  
Old 10-28-2020, 09:29 AM
Rich Breen Rich Breen is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Burbank, CA USA
Posts: 1,792
Default Re: Groups Quit Working

Possible that your group attributes changed for that group?
__________________
http://www.richbreen.com

----------------------------------------
MacPro 5,1 Dual Hex, OS 10.14, PT 2020 HDX, Avid HD I/Os and Metric Halo ULN8, Avid C24.
Reply With Quote
  #4  
Old 10-28-2020, 11:42 AM
originalscottyg originalscottyg is online now
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Detroit
Posts: 723
Default Re: Groups Quit Working

Really obvious (or dumb) question, but are you sure that the old group is still turned on (highlighted) in the groups pane? Sometimes, if keyboard focus gets switched to the groups pane, it is easy to turn certain groups off without realizing it.
__________________
Scott Gatteño
Yessian
Reply With Quote
  #5  
Old 10-28-2020, 01:00 PM
capt kirk capt kirk is online now
Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: vancouver
Posts: 490
Default Re: Groups Quit Working

that was my first guess too
__________________
www.kfaudio.ca
Reply With Quote
  #6  
Old 10-28-2020, 05:41 PM
mixmania mixmania is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 25
Default Re: Groups Quit Working

System is Mac Book Pro 2.4 GHz i9 32 gig Ram OS is Mojave. Apollo 8x
It’s not anything that’s been mentioned above. Duplicate groups work fine even after closing and reopening the session.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Working with Soloing groups rpmsongs Pro Tools 10 10 02-05-2015 11:22 PM
Region Groups-->Clip Groups Import File Menu Not working minister Pro Tools 11 0 01-06-2014 12:23 PM
Globals not working on all groups crizdee macOS 4 10-14-2013 06:19 AM
Region Groups in PT9 HD not working as they should?? johnpaulgeorgeringo macOS 0 06-11-2011 11:44 AM
Groups not working jlnelson19 Pro Tools 9 1 11-21-2010 06:44 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:41 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com