Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 03-17-2014, 06:34 AM
davyjune87's Avatar
davyjune87 davyjune87 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: Mississippi
Posts: 61
Default Re: Old sessions

I have the hard drive first in the chain and both are fw 400 , my computer only has a fw 800 . So I'm coming out of the computer to HD then to interface , I'll try change the order . Thanks
__________________
Using Tapatalk
Reply With Quote
  #12  
Old 03-17-2014, 06:49 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 17,761
Default Re: Old sessions

Quote:
Originally Posted by davyjune87 View Post
I have the hard drive first in the chain and both are fw 400 , my computer only has a fw 800 . So I'm coming out of the computer to HD then to interface , I'll try change the order . Thanks
What exact Glyph drive do you have? I wasn't aware they had any current drives with FW400 connectors.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #13  
Old 03-17-2014, 12:12 PM
davyjune87's Avatar
davyjune87 davyjune87 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2014
Location: Mississippi
Posts: 61
Default Re: Old sessions

Gt050
__________________
Using Tapatalk
Reply With Quote
  #14  
Old 03-17-2014, 04:05 PM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 17,761
Default Re: Old sessions

Quote:
Originally Posted by davyjune87 View Post
Gt050
Old drive they haven't made in a while. Shame it's not the GT050Q as that has FW400, FW800, USB2 and esata. I do have a GT050 and it's a good drive but slow on data transfer over FW400.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #15  
Old 03-24-2014, 04:06 PM
Katherine_Focusrite's Avatar
Katherine_Focusrite Katherine_Focusrite is offline
Focusrite
 
Join Date: Mar 2013
Location: Los Angeles, CA
Posts: 159
Default Re: Old sessions

Hi Davyjune87,

To confirm, are you able to play normal audio out of the Pro 24, such as iTunes?

Is the MixControl set to 44.1k before opening the session?

Is any other program open that may be keeping the device at 48k?

Make sure you have the latest version of MixControl: http://us.focusrite.com/downloads?pr...Saffire+PRO+24

Some drives work better than others when daisy chaining. Can you test out a direct connection to see if that works better? http://us.focusrite.com/answerbase/c...ith-my-saffire

Please let me know if I can help you further.
__________________
Katherine Kaplan // Focusrite Technical Support

http://www.focusrite.com/answerbase/en/
Reply With Quote
  #16  
Old 03-25-2014, 10:14 AM
WinTaper WinTaper is offline
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: New Jersey
Posts: 130
Default Re: Old sessions

check your Playback Engine settings. Make sure the interface is correct. Our Pro-Tools rig sometimes resets the playback engine to "Apple TV" because there's one elsewhere on our network. When that happens, we see the same error message you are getting.

-dan
__________________
Pro Tools 11.1.2 | Mac OSX 10.9.2
RME Ray-DAT | SSL Alpha-Link AX
Intel Core i7 990X @ 3.60GHz
Gigabyte EX58-UD5 rev 1.0
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Splitting large sessions into smaller sessions brandondurham Tips & Tricks 2 10-06-2013 10:02 AM
pro tools sessions and m powered sessions geefive Pro Tools M-Powered (Mac) 1 05-20-2006 09:34 AM
XP Sessions vs 98SE Sessions Swaphappy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 06-28-2002 01:53 AM
forcing plugins from LE sessions as RTAS in 5.1 TDM sessions ryland b Tips & Tricks 3 07-27-2001 01:11 AM
4.x sessions to5.0 sessions midi problems Shefi Yishai Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 12-03-1999 07:11 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:29 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com