Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 03-05-2004, 11:33 AM
mersisblue mersisblue is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: nj
Posts: 1,285
Default Re: 001 MIDI ports aren\'t working ???

Reply With Quote
  #12  
Old 03-05-2004, 12:13 PM
Twinstream Twinstream is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Kansas, everywhere
Posts: 153
Default Re: 001 MIDI ports aren\'t working ???

Looks like you should be ok...if you have 6.1.2

Digi 001 MIDI Port Not Supported with Digidesign Core Audio Driver.

This problem has been fixed with the Core Audio Driver v6.1.2

Read below for previous version of the Core Audio Driver issue:
When you install the Digidesign Core Audio Driver on a Digi 001 system, the DIOOSXMIDIDriver.plugin will be moved from the /Library/Audio/MIDI Drivers folder to the /Applications/Digidesign/Unused Digidesign Software.

If the DIOOSXMIDIDriver.plugin is present in the /Library/Audio/MIDI Drivers folder, and the Digidesign CoreAudio.plugin is in the /Library/Audio/Plug-Ins/HAL folder, some third-party Core Audio-client applications that also support CoreMIDI will display an error on launch and will not be able to use the Digidesign Core Audio driver. To use the Digidesign Core Audio Driver and the Digi 001 MIDI ports with these applications, you will need to use another MIDI interface.


This is a known issue stated in the Digidesign Core Audio Read Me.
ID:26610 Created:04/10/2003


__________________
its 12:30 in the morning ...
are you going to bed?
G4 733 Ti 1Ghz 001 Mbox LE6.4 OSX 10.3.8 QT 6.9 XP80 XV2020 Midiman 2 POD2 Logic 6.43
Reply With Quote
  #13  
Old 03-05-2004, 04:23 PM
mersisblue mersisblue is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: nj
Posts: 1,285
Default Re: 001 MIDI ports aren\'t working ???

If ypou read my first post I am in 6.1.2 I am trying to avoid calling california for troubleshooting but since it has

been 2 or 3 days now first thing monday moring I wish there techsupport would emial me back OR chime in

here ............................... I feel like Im being shut out
Reply With Quote
  #14  
Old 03-05-2004, 05:30 PM
Twinstream Twinstream is offline
Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Kansas, everywhere
Posts: 153
Default Re: 001 MIDI ports aren\'t working ???

http://www.snoize.com/MIDIMonitor/

__________________
its 12:30 in the morning ...
are you going to bed?
G4 733 Ti 1Ghz 001 Mbox LE6.4 OSX 10.3.8 QT 6.9 XP80 XV2020 Midiman 2 POD2 Logic 6.43
Reply With Quote
  #15  
Old 03-06-2004, 01:46 AM
mersisblue mersisblue is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: nj
Posts: 1,285
Default Re: 001 MIDI ports aren\'t working ???

hey thanks ill give it a go
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ProTools 8.0.4 doesn't send MIDI to Yamaha S90 ES; midi out ports [Emulated] bbirney Pro Tools M-Powered (Win) 8 05-19-2018 07:58 PM
Mbox 3 Mini stopped working on all USB ports The Confused Monk 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 03-24-2012 08:59 AM
MIDI out ports not working in PT8 Vista! usastra Pro Tools TDM Systems (Win) 13 02-17-2010 02:51 PM
003 midi ports not there in midi studio setup? Unable to record midi now? TREBLEBLEED 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 9 12-22-2009 01:06 AM
002 Firewire ports not working after changing PS harness!!! postman56 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-13-2008 12:00 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:27 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com