Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-14-2006, 02:50 PM
quicksandjezus quicksandjezus is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 12
Default system freezes after launching Protools 7

Hello everyone,

I 've bought the downloadable version of PT7 today, and installed it without any problem,on my new macbookpro with tiger 10.4.6.
After the restart however, a problem occurs lauching PT; A gray screen scrolls down from the top of my screen, and a textbox tells me:
restart your system.

Everything is frozen, restart by powering off the computer, is the only way to go.
After the first restart, There was no digi map in my apps-folder although the PT icon was shown in the dock.

I did uninstall the program, and installed it again, the apps-folder did show the digi map now, but a frozen computer is the only thing, that I get, upon launching the program.

This is my first Mac too, so I am hit twice, by not knowing what to do now.

Is there anybody that can help me ?

Thanks already...
Reply With Quote
  #2  
Old 06-14-2006, 02:57 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,623
Default Re: system freezes after launching Protools 7

You need to download and install the Pro Tools 7.1.1 update for Intel Macs.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #3  
Old 06-15-2006, 02:02 AM
quicksandjezus quicksandjezus is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 12
Default Re: system freezes after launching Protools 7

Thank you very much, it's working fine now.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 5.1.3 for freezes when launching troncomac Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 02-14-2007 08:09 AM
Computer freezes launching 6.1.2 on OSX 10.2.8 jermpsf 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 03-11-2005 03:14 AM
Launching DAE and its Freezes the MAC Alex Morales 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-27-2003 07:31 AM
system freezes on first loading of protools le during LAUNCHING DAE screen boy365 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 12-22-2001 10:22 AM
G4 freezes launching DSI on PT24 system Rafel Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 03-05-2001 08:43 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:29 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com