Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Eleven Rack

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #81  
Old 07-11-2016, 10:49 PM
raccoon1105 raccoon1105 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: Harxheim Germany
Posts: 3
Default Re: "SystemId Entered does not match the SystemId on record for this Serial"

Same issue here
ID does not match.

Bought a used ER 2 weeks ago and upgraded it to FW1.03 and then bought Expansion Pack yesterday.

I have opened a case at AVID and waiting for new ID and Serial.

Used same XP-SP3 machine that worked with the FW1.03 upgrade.
Reply With Quote
  #82  
Old 07-12-2016, 09:13 PM
raccoon1105 raccoon1105 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: Harxheim Germany
Posts: 3
Default Re: "SystemId Entered does not match the SystemId on record for this Serial"

Got new Serial yesterday and with this the upgrade worked.

All done, tested some new stuff.
Sounds good.
Reply With Quote
  #83  
Old 07-12-2016, 10:19 PM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: SF Bay Area
Posts: 7,482
Default Re: "SystemId Entered does not match the SystemId on record for this Serial"

Quote:
Originally Posted by raccoon1105 View Post
Same issue here
ID does not match...
Quote:
Originally Posted by raccoon1105 View Post
Got new Serial yesterday and with this the upgrade worked...
Welcome to the community, and thanks for posting back that it was solved. Hope you enjoy your Eleven Rack!
Reply With Quote
  #84  
Old 07-13-2016, 10:08 PM
raccoon1105 raccoon1105 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2016
Location: Harxheim Germany
Posts: 3
Default Re: "SystemId Entered does not match the SystemId on record for this Serial"

Hello and thanks....
Reply With Quote
  #85  
Old 08-13-2016, 05:54 AM
crypto90 crypto90 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2016
Location: Romania
Posts: 5
Default Re: "SystemId Entered does not match the SystemId on record for this Serial"

Hi guys,

I bought the expansion pack today and it seems to have the same issue. I've tryed making a case with Avid but it seem even the support website is broken (invalid request - after clicking post on the webform)

Jeffro, can you help out? I was eager on buying this for some time and it seems to have some bad luck.
Reply With Quote
  #86  
Old 08-13-2016, 06:34 AM
crypto90 crypto90 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2016
Location: Romania
Posts: 5
Default Re: "SystemId Entered does not match the SystemId on record for this Serial"

finally made a case ID. Please take a look.

Thank you !

I'm using a Windows 10 machine, hope this doesnt pose a problem as i dont have access to any machines running lower versions.

case id: 03014924

Last edited by crypto90; 08-13-2016 at 06:42 AM. Reason: add case id
Reply With Quote
  #87  
Old 08-15-2016, 03:51 AM
crypto90 crypto90 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2016
Location: Romania
Posts: 5
Default Re: "SystemId Entered does not match the SystemId on record for this Serial"

Got a response from customer care (Corina) with a new SN/System ID but it still doesnt work.

First it said that the Serial Number entered is not valid for your product

and now after a while it says that I've reached the maximum allowed activation for this serial number.

...

my eleven rack is still running 1.0.3...
Reply With Quote
  #88  
Old 08-15-2016, 05:37 AM
crypto90 crypto90 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2016
Location: Romania
Posts: 5
Default Re: "SystemId Entered does not match the SystemId on record for this Serial"

Quote:
Originally Posted by crypto90 View Post
Got a response from customer care (Corina) with a new SN/System ID but it still doesnt work.

First it said that the Serial Number entered is not valid for your product

and now after a while it says that I've reached the maximum allowed activation for this serial number.

...

my eleven rack is still running 1.0.3...

---

Some further explanation: I've originally used the second license key on my windows 10 machine and the update crashed so i installed windows XP sp3 in a virtualPC instance, and it seems it kind-off locked itself on my original installation (windows 10)

Guess i kinda need the serial number reset. This is kind-off ridiculous tbh..
Reply With Quote
  #89  
Old 08-15-2016, 06:12 AM
crypto90 crypto90 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2016
Location: Romania
Posts: 5
Default Re: "SystemId Entered does not match the SystemId on record for this Serial"

after a 3rd reset it worked ! Thank you Corina & Avid.

For reference, you dont need to have an actual XP SP3 computer to perform the upgrade. Doing it in a virtualized pc works just as well.
Reply With Quote
  #90  
Old 08-15-2016, 12:19 PM
Benoni's Avatar
Benoni Benoni is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2008
Location: Right Behind YOU!!
Posts: 9,323
Default Re: "SystemId Entered does not match the SystemId on record for this Serial"

Quote:
Originally Posted by crypto90 View Post
after a 3rd reset it worked ! Thank you Corina & Avid.

For reference, you dont need to have an actual XP SP3 computer to perform the upgrade. Doing it in a virtualized pc works just as well.
Yes it is ridiculous, but you had the right idea, the code does indeed lock itself to the OS install that you first ran it on, even if it does not actually update the firmware. But you got it sorted, so that's great.
__________________
Brian

Windows 10 Pro 64 Bit

Pro Tools 2018 | Eleven Rack + ERXP
Youtube Channel - BenoniStudio
Free Eleven Rack Tutorials, Rigs, and more
@BenoniStudio
Instagram
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Expansion Pack - SystemID? jimst57 Eleven Rack 6 03-22-2011 01:12 PM
Switching a HD from "transfer only" to "record mode" BretFarewell 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 02-16-2010 12:49 PM
"Some Automation Parameters in the clipboard do not match the paste destination" adamjay Post - Surround - Video 4 01-07-2010 07:22 PM
Importing track removes "Match Criteria" info? reichman Post - Surround - Video 1 08-31-2009 10:54 PM
"Could not complete the open the session command because Magic ID does not match." willyrmc 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 02-10-2003 01:47 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:10 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com