Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 12

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-03-2017, 12:52 PM
Media Man Media Man is offline
Member
 
Join Date: Dec 1998
Location: Burbank, CA
Posts: 536
Default Record Click track

Is there a way to record the click track to an audio track and maintain accuracy, i.e., no latency in the record process?

Media Man
Reply With Quote
  #2  
Old 12-03-2017, 02:59 PM
Carl Kolchak Carl Kolchak is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: U.K.
Posts: 2,199
Default Re: Record Click track

Commit.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
  #3  
Old 12-03-2017, 03:50 PM
amagras amagras is offline
Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Ottawa, ON
Posts: 3,397
Default Re: Record Click track

Print if you are on pt10. It shouldn't have latency but you can always move the waveform to the grid.
__________________
Dell XPS 8700. Intel Core i7-4770 CPU @ 3.40GHz. RAM: 16GB. Windows 10 Home x64. NVIDIA GeForce GTX 645. NI Komplete Audio 6. Pro Tools Software 2019
amagrasmusic.com
Reply With Quote
  #4  
Old 12-04-2017, 08:53 AM
Rich Breen Rich Breen is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Burbank, CA USA
Posts: 1,742
Default Re: Record Click track

Quote:
Originally Posted by Media Man View Post
Is there a way to record the click track to an audio track and maintain accuracy, i.e., no latency in the record process?

Media Man
Assuming delay comp is on, print to track, commit, btd, etc, should all be sample accurate.
__________________
http://www.richbreen.com

----------------------------------------
MacPro 5,1 Dual Hex, OS 10.14, PT 2020 HDX, Avid HD I/Os and Metric Halo ULN8, Avid C24.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How do you record a click track? Diesel10 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 07-07-2008 09:11 AM
How would you print/record your click track? t56tr 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-15-2006 04:52 PM
How to record the click to a track? andyralph Tips & Tricks 12 10-05-2005 08:21 PM
HOW to record the click to a track? andyralph 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-21-2005 05:36 PM
How to record a click track servant 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 08-08-2005 07:29 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:42 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com