Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-21-2010, 11:28 PM
zeroclip zeroclip is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Australia
Posts: 29
Default Video Output Issue

I'm running Win Xp on a AMD chip Laptop, PT M-Powered 8.

Can seem to get a video file to play on an external plug and play monitor. Works fine until I open the video window to drag across and click "fit to screen" as you do on a HD system.

Is this a limitation of M-Powered?

It seems to turn off one or other of my screens each time I try to put video on the alternate one.

Any help appreciated.
Cheers
Zero
Reply With Quote
  #2  
Old 11-23-2010, 04:13 AM
zeroclip zeroclip is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Australia
Posts: 29
Default Re: Video Output Issue

If you ever come across this its a setting on your graphics card... display video full screen or something like that (disable this). Drove me mental looking for a solution earlier... so its a graphics card issue nothing to do with protools at all, sorry for wasting your time if you are reading this. (would delete the post but can't see how to do that right away!)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Video output resolutions greyed out on video track Syrcular Pro Tools 11 1 08-08-2013 07:34 AM
24 fps video for 25 fps final output - Sync'ing issue antonis Post - Surround - Video 3 02-24-2011 11:55 AM
HD Video Output from PT9? Dave Labrecque Windows 1 01-18-2011 12:12 AM
Video Satellite LE Administrator Video Issue Flash HD Post - Surround - Video 2 11-17-2010 08:12 PM
96 IO output issue robo6675 Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 02-17-2010 07:20 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:25 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com