Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12-30-2011, 06:55 PM
mehrdadp mehrdadp is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: California
Posts: 13
Default No sound from eleven rack

I recently upgraded to Protools 10. I use Eleven Rack as my interface. now when I turn on PT10 track, I cannot hear my tracks out of my "Eleven Rack." I hear them only through the MacBook Pro speakers.
I believe it has something to do with the sound output setup, but I am not sure exactly. Could somebody help me please?
btw, I used to hear it before from my monitors. I am hearing other software like Itunes from my monitors which are hooked up to the CLR outputs in the back of the "Eleven Rack."
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I get no sound from Eleven Rack delux3 Eleven Rack 6 11-24-2017 06:32 PM
no sound with mic in eleven rack? baldy5000 Eleven Rack 27 01-12-2014 02:36 PM
No sound on eleven rack JensBC Eleven Rack 3 06-05-2012 05:42 AM
No sound from new Eleven Rack Isidor Eleven Rack 6 10-04-2010 02:28 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:17 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com