Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-28-2003, 11:39 AM
SHRED SHRED is offline
Member
 
Join Date: Jul 2002
Location: London, UK
Posts: 15
Default Activate inactive plugins

Hi,
Does anyone know how to re-activate 'inactive plugins'?
I openned a session before but some plugins were de-activated by pro tools because I didn't have those plugins on my system. Now that I have those plugins installed in Pro Tools, does anyone know how to reactive those plugins of the session?
Thanks a lot!
Reply With Quote
  #2  
Old 12-28-2003, 12:25 PM
vocalvoodoo's Avatar
vocalvoodoo vocalvoodoo is offline
Member
 
Join Date: Jun 2002
Location: St. Louis, MO USA
Posts: 1,478
Default Re: Activate inactive plugins

If they are there in the plugins folder and the plugs a re authorized they will automatically show up.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-28-2003, 12:40 PM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,490
Default Re: Activate inactive plugins

Control+Start click to enable/disable tracks or plug-ins in Pro Tools.

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
  #4  
Old 12-28-2003, 02:58 PM
Mr_Seven Mr_Seven is offline
Member
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fullerton, CA, USA
Posts: 1,588
Default Re: Activate inactive plugins

or Alt+[Right Mouse click]
__________________
Darren Valen
Cyberdream Studios
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The De-activate/re-activate plugins routine nightmare superbask Pro Tools 9 0 03-21-2011 12:51 PM
Quick Way to activate all "inactive" inserts the barn studios Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 11-25-2009 10:27 AM
Activate inactive plugins shortcut? lownotesinc Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 11-17-2009 07:48 PM
How do I activate plugins for factory bundle karlomni 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 04-04-2007 09:42 PM
Elemental Audio PlugIns won't activate in PT 7 bobmaus 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 11-09-2005 02:58 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:02 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com