Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-15-2015, 09:55 PM
A1's Avatar
A1 A1 is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Location: San Francisco
Posts: 431
Default HD3 to HDX1 & I/O trade in registration.. System ID?

We just did a trade-in upgrade to one of our rooms from HD3 to HDX1 card and I/O… However, our AVID account Products and Subscription only lists the new software deposits… Where are all the new and registered hardware products listed?
When I click the “Support Upgrades” on my AVID account it is asking me to submit my “System ID”… Where do I find this ID?
Our Application Manager Account Subscriptions states: “You do not own any products under this account yet”…
__________________
:+:
  #2  
Old 09-16-2015, 04:50 PM
A1's Avatar
A1 A1 is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Location: San Francisco
Posts: 431
Default Re: HD3 to HDX1 & I/O trade in registration.. System ID?

Also my AVID account states that "You do not have access to the Support Center"... and Licenses: Pro Tools HD 10/11/12 - "non-upgrade plan"
My Sweetwater rep had told me that with such trade in I would be automatically get the 1 year subscription and support access.
Can someone from AVID please look into my account and make all the necessary changes.

I did also send an email to customer support...
I thought it would be best to post here since this is hardware and software related...
__________________
:+:
  #3  
Old 09-16-2015, 08:28 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is online now
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 12,026
Default Re: HD3 to HDX1 & I/O trade in registration.. System ID?

Avid dropped the Hardware registration tied to Master Accounts a long time a go, we have a lot of new HW and those aren't registered anywhere. So there is no problem here and nothing to edit in your account reg HW atleast.
__________________
Best Regards
Christopher

—————————————
South Side Music Group
WEBHOME
—————————————
  #4  
Old 09-16-2015, 11:14 PM
A1's Avatar
A1 A1 is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Location: San Francisco
Posts: 431
Default Re: HD3 to HDX1 & I/O trade in registration.. System ID?

Thanks for clearing that out Chris... As for the second question I'm still confused
Quote:
Originally Posted by A1 View Post
My AVID account states that "You do not have access to the Support Center"... and Licenses: Pro Tools HD 10/11/12 - "non-upgrade plan"
My Sweetwater rep told me that with such trade in purchase I would automatically get the 1 year subscription and the support access.
__________________
:+:
  #5  
Old 09-16-2015, 11:54 PM
Buccanears's Avatar
Buccanears Buccanears is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Sydney, Australia
Posts: 759
Default Re: HD3 to HDX1 & I/O trade in registration.. System ID?

All clear on the Avid website. I'm in the same boat. http://www.avid.com/US/specialoffers...ools-hd-to-hdx
__________________
Q "where are your buccanears?"
A "on your buccanhead!"
IMDB
  #6  
Old 09-17-2015, 12:37 AM
A1's Avatar
A1 A1 is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Location: San Francisco
Posts: 431
Default Re: HD3 to HDX1 & I/O trade in registration.. System ID?

Thanks guys, this is what it states on the page ..."Take advantage of the latest features in Pro Tools HD 12 software, included with your exchange. Get all upgrades for the next year with an annual upgrade plan, included at no extra charge"
However, seems like thats not what I'm getting...
__________________
:+:
  #7  
Old 09-17-2015, 01:57 AM
Buccanears's Avatar
Buccanears Buccanears is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Sydney, Australia
Posts: 759
Default Re: HD3 to HDX1 & I/O trade in registration.. System ID?

Pretty sure they're working on it. Contact your reseller and they should be able to sort it.
__________________
Q "where are your buccanears?"
A "on your buccanhead!"
IMDB
  #8  
Old 09-17-2015, 11:40 AM
Rubicon's Avatar
Rubicon Rubicon is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Arizona
Posts: 520
Default Re: HD3 to HDX1 & I/O trade in registration.. System ID?

I just did this same thing. The asset for PT 12 shows on your iLok as permanent. It is not a subscription asset, and yes, it comes with one year of upgrades. My system automatically asked to install 12.2.

Be sure to enter your yellow hardware registration numbers into your Avid account.

Very easy and takes less than 5 minutes.

Rubicon
__________________
Wikipedia
IMDB
ITunes

ML 10.8.2, PT 10.3.1 HD Accel 3, Mac Harpertown 32gb Apple RAM, 4 1T Apple Drives, Waves Mercury. Lots of unstable VI's.
  #9  
Old 09-17-2015, 04:41 PM
Buccanears's Avatar
Buccanears Buccanears is offline
Member
 
Join Date: Aug 2004
Location: Sydney, Australia
Posts: 759
Default Re: HD3 to HDX1 & I/O trade in registration.. System ID?

I've done registration on multiple systems, linked ilok accouts etc and so far no support has popped into the Avid accounts.
__________________
Q "where are your buccanears?"
A "on your buccanhead!"
IMDB
  #10  
Old 09-17-2015, 04:56 PM
A1's Avatar
A1 A1 is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Location: San Francisco
Posts: 431
Default Re: HD3 to HDX1 & I/O trade in registration.. System ID?

Quote:
Originally Posted by Rubicon View Post
...Be sure to enter your yellow hardware registration numbers into your Avid account...Rubicon
Thanks Rubicon I did enter all the serial codes on the yellow cards.
I don't know why we can't see our hardware on our accounts...
__________________
:+:
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS: New ProTools HDX1 system sextrosound Buy & Sell 0 08-20-2012 10:26 AM
HD Native trade up slightly different than TDM trade up nst7 Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 32 10-24-2011 03:46 PM
Question on the registration/upgrade system komakaze 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 01-30-2009 03:46 AM
Registration of new pthd2 system only by fax/mail quark Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 11-10-2004 07:39 PM
Does it pay to transfer digi registration on a used mix system? leon777 Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 04-22-2002 09:42 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:42 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com