Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-24-2007, 08:13 AM
chrispmusic chrispmusic is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 5
Default 003R and digi96 problems syncing

Hi all! I'm having some serious issues syncing my digi96 and my 003R at 88 and 96k. I've tried using the internal clock and the 96s' clock, but I keep getting the clocksource is invalid or nothing at all. It works fine at 44 and 48k. I'm using the adat optical, could this be it? What am I doing wrong?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-24-2007, 10:44 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,915
Default Re: 003R and digi96 problems syncing

ADAT optical is 44.1 and 48K only. You cannot do 88.2 or 96K thru the lightpipe input.
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
003r and PT10 problems - Please help! dom_1982 macOS 2 10-12-2012 01:41 AM
PT8 -9129 error - No problems in 7.4 - 003R Alex MacFarlane 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 01-09-2009 04:30 PM
003r problems with connection soundguy423 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 06-03-2008 01:25 PM
Wordclock - 003R Master / Profire Slave - Syncing Issues blizzard 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 11-18-2007 06:23 PM
003R Factory registration problems Jakob Clemen 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 09-26-2007 03:26 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:38 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com