Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-26-2006, 01:06 PM
gsnaudio gsnaudio is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2
Default AVID SCSI Drive Permissions Issues

I am running an HD system (Pro Tools 6.9.3) on an Dual 2.7 GHz PowerPC G5 (Tiger 10.4.2) and I am unable to change the Ownership & Permissions on two AVID SCSI Drives. The 'Ignore ownership on this volume' is not available on the AVID SCSI Drives, where it is on all other drives. Also, when I go to Disk Utility and get info within Disk Utility the drive has 'Can Turn Owners Off :' set to No, where as the other drives are set to Yes - this option is not changeable.

Any thoughts on this?

Thank you
Reply With Quote
  #2  
Old 06-26-2006, 09:24 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,636
Default Re: AVID SCSI Drive Permissions Issues



In the Apple Disk Utility (in the "erase" tab), what does it say the drive's format is? I'm guessing it's a PC initialized drive.

If that is the case, you should be able to copy the data off of them onto your Mac, but they probably won't work too well as record/playback volumes for Pro Tools.

You would need to re-initialize the drive in the Mac Disk Utility as a "Mac OS Extended (Journaled)" drive.

Jon Connolly
Digidesign Product Specialist
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #3  
Old 06-26-2006, 10:14 PM
gsnaudio gsnaudio is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2
Default Re: AVID SCSI Drive Permissions Issues

Thank you for the info! Currently the two drives in the Avid removable chasis, the ones that I am concerned about, are my record drives. They seem to work fine but I am unable to share them. I will check into your thoughts when I am back in on Wednesday and see what I find. The system may have been installed, reusing the drives from the original os9.2 ProTools 5.1 system.

Thanks!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avid Media Drives - SCSI to USB, Plus Drive Servicing Mix Design Digidesign Hardware & Software 1 06-24-2013 08:23 PM
Avid Media Drives - SCSI to USB, Plus Drive Servicing Mix Design Storage Subsystems 1 06-22-2013 09:18 PM
Need help with permissions on external drive SteveGarman Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 01-27-2012 12:42 PM
Slightly OT: Scary drive lockouts and permissions thermisonic Post - Surround - Video 5 10-23-2009 02:07 AM
Repair Permissions - Actual Hard Drive or Name? cheekypaul 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 09-28-2004 11:03 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:15 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com