Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-23-2006, 11:11 AM
Earl D Earl D is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 208
Default 002 Not recognized?

My system has been working flawlessly since 6.9 install. Last nite when I launched PT it would not come up because it was not recognizing the 002. I did every variation of pluging -unplugging- rebooting. with the same result. Please connect the digi. Does this mean my 002 needs cash mantenance. Thanks

xp sp2 1g 200g
002
ptle 6.9
Reply With Quote
  #2  
Old 05-23-2006, 11:41 AM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: 002 Not recognized?

Sounds more like the "Power Harness" problem.

Contact Digidesign for a replacement.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
  #3  
Old 05-26-2006, 08:28 PM
Earl D Earl D is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 208
Default Re: 002 Not recognized?

U R so right. Digi sent a replacement power harness kit next day. I am back up.
Thanks and Thanks again
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
002 not recognized lpfan799 Pro Tools 10 8 10-26-2013 11:40 AM
USB mic not recognized epianoqueen macOS 15 05-30-2013 06:30 PM
003 now not recognized? dreamslide720 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 08-22-2011 05:31 PM
002 not being recognized honeyboy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 08-04-2007 11:18 PM
002 Not Recognized, please help noisebrigade 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 07-24-2007 10:48 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:32 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com