Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-09-2006, 09:24 PM
hydroslanger hydroslanger is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1
Default Switched pro tools 6.9 to new laptop, help!

whats up guys,
I had protools on my old laptop that crashed, which was a sony vaio. it worked fine on there. I recently got an alienware laptop and now its acting up when I record. if i try to record and the playback engine is at 1024 a message comes up saying it is conflicting with other programs. when I put it down to 512 it says I need to increase the buffer on it to 1024. so I'm kinda stuck. the difference between computers is my new one has a 4800 AMD processor instead of a pentium 4m. also I have 2 harddrives on raid 0 configuration. let me know if you guys have any ideas or need more information. thanks for the help!
Reply With Quote
  #2  
Old 03-09-2006, 09:29 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,899
Default Re: Switched pro tools 6.9 to new laptop, help!

PT does not support RAID so that is one of the first things I would disable. Did you run thru the thread on troubleshooting(you should). Did you check on compatibility before buying your new laptop?
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 8 Installation & Update help. Just Switched over to Mac today!! charlieparker 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 04-23-2011 02:34 AM
Who Here Switched From HD To 003? acmost Pro Tools TDM Systems (Mac) 24 11-09-2009 06:29 AM
have you switched from Mac to a PC? Neale Eckstein Pro Tools TDM Systems (Win) 13 03-29-2009 10:41 PM
I SWITCHED!!!! Abomb97 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 09-06-2007 12:42 PM
Just switched to MAC! HELP! Farm Mouse 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 07-06-2001 06:53 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:03 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com