Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-20-2004, 06:51 PM
nukepicnic nukepicnic is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: Los Angeles, CA USA
Posts: 107
Default what happened to Avid Mojo support

Digi announced Mojo support in April 2003...still waiting. I want to integrate my Avid and Protools with one video interface...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dear Avid customer support! Would you please answer my both avid support cases Ale Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 0 11-24-2011 02:56 PM
Avid Mojo Does Not Support Multiple Drive Types Brandonx1 Post - Surround - Video 4 07-25-2006 09:39 PM
Pro Tools LE 6.7 support for Avid Mojo (Xpre Stu)? Bermaster 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 11-08-2004 09:58 AM
Mojo? What ever happened to Ptools+Mojo? NK Post - Surround - Video 24 06-22-2004 11:02 PM
What happened to Mojo support in 6.1? Dan Pinder Pro Tools TDM Systems (Mac) 16 07-29-2003 01:42 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:29 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com