Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 12-08-2016, 06:19 PM
Postman Postman is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Location: Metropolis
Posts: 2,370
Default Re: PTHD 12.6.1 issues

Quote:
Postman, so it is not present in Win7? I've got Win10 loaded presently and I will give it a shot.
What I see is not the same as adogg4629 posted but maybe is relevant.

After several tests (not comprehensive but reflecting only my personal workflow) I see on Win7 (system as per my specs) that when I render multiple regions that access one or two files, the render completes properly no matter how many clips (3-10) were selected or how long the total length of the group of selections is (tested up to more than 10 minutes). When 3 or more source files are referenced by the selected clips I get the following error message MOST of the time.

"Could not complete your request because Access violation occurred, unable to read location: 0xFFFFFFFFFFFFFFFF."

Unlike the OP, I do not experience a PT crash but only an error message. The error message can be dismissed after which work can continue. During tests, I believe I saw \renders complete at least twice even when 3 source files were included. Take that last bit of info as worthless until corroborated!
__________________
system specs in profile
Reply With Quote
  #12  
Old 12-20-2016, 01:23 PM
G. Thomazini G. Thomazini is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: Rio de Janeiro, RJ Brazil
Posts: 4
Default Re: PTHD 12.6.1 issues

Quote:
Originally Posted by Postman View Post
Yes, it's easy to do accidentally.

I'm looking forward to getting back on my Mac system on Friday, will install 12.6.1 to see if the problem exists on Yosemite.
Unfortunately not good news, Yosemite here and same problem...😕
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
McDSP V6.2 Plugins, PTHD 10, Win10 Issues Greg M AAX Plug-ins 14 08-11-2016 12:43 AM
PTHD 10.3.10 & Magma issues MasterMize Pro Tools 10 7 07-05-2016 01:02 PM
PTHD 10: Early Adopters. Any 9000 Error Issues? aboriginal Windows 2 11-03-2011 04:51 AM
Reamping with PTHD - delay comp issues DUCHUNTER Pro Tools TDM Systems (Mac) 14 10-02-2011 04:05 PM
Duende with PTHD - V2 and still "Issues" Lizardpoint Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 04-21-2007 08:05 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:27 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com