Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-09-2013, 02:25 AM
Roll Roll is offline
Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Brussels
Posts: 101
Default Phrasefind in Protools

Dear Avid,

why this amazing product is only available for the video editor ?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-09-2013, 04:33 AM
Rikk Rikk is offline
Member
 
Join Date: Oct 1999
Location: Holyoke, MA, USA
Posts: 92
Default Re: Phrasefind in Protools

Boris Soundbite does the same thing. This would be awesome if Avid would include this in PT. it would save me a lot of time going back and forth between Soundbite.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-09-2013, 05:50 AM
Postman Postman is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Location: Metropolis
Posts: 2,370
Default Re: Phrasefind in Protools

Quote:
This would be awesome if Avid would include this in PT.
+1
Reply With Quote
  #4  
Old 07-09-2013, 06:56 AM
reichman's Avatar
reichman reichman is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: New York
Posts: 2,064
Default Re: Phrasefind in Protools

+1 My jaw dropped when I saw this and heard how accurate it was. It's embarassing that it's not available to Pro Tools editors.
__________________
Nathaniel Reichman
Supervising Producer – Re-recording Mixer
Dubway Studios
Reply With Quote
  #5  
Old 07-09-2013, 07:33 AM
conleec conleec is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Los Angeles
Posts: 574
Default Re: Phrasefind in Protools

+1

I use this all the time in Media Composer and would love to have it available in Pro Tools as well.

Chris
Reply With Quote
  #6  
Old 07-09-2013, 04:46 PM
Cheesehead Cheesehead is offline
Member
 
Join Date: Sep 2006
Location: London
Posts: 579
Default Re: Phrasefind in Protools

Wow!

I had no idea about this until I read this post.
I'm just running a demo of Boris Soundbite. Its Voodoo.

If Phrasefind is as good it would be a Godsend.
Sound post needs this, not the Edit department.

Wouldn't it be great if it do this with sound effects too? ie find similar sounding fx to a selected one from your library.

+1!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
changing from protools 8 audio only to protools 8 with video support djkaz macOS 5 09-04-2013 04:00 PM
I have ProTools 8, But Avid is only giving me ProTools 7.x Authorization Codes jpsaylor 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 07-14-2012 08:34 PM
ProTools Shortcut keys suddenly became disabled in ProTools LE 8.0.5? jgbsound 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 08-03-2011 01:08 AM
PhraseFind not in store paranerd Post - Surround - Video 0 02-18-2011 09:15 AM
setting record levels into ProTools with the intent of mixing in ProTools Felix Tips & Tricks 507 02-05-2002 10:17 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:21 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com