Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #31  
Old 03-05-2017, 09:29 AM
JFreak's Avatar
JFreak JFreak is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2003
Location: Tampere, Finland
Posts: 17,200
Default Re: Pro Tools not recognizing iLok

Quote:
Originally Posted by musicman691 View Post
The hub shouldn't be the problem
No, the problem is in the USB specification. We will just have to bear with it for the time being. I only have iLok connected to USB so the chances for a catastrphy are as small as it gets
__________________
Janne
What we do in life, echoes in eternity.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Not recognizing my Ilok patrickj75 General Discussion 2 11-05-2012 03:14 PM
[HELP] Pro Tools not recognizing licenses on Ilok dsdaniels Windows 3 10-27-2011 02:27 PM
SC48 not recognizing iLok vlepore VENUE Live Sound Systems 4 10-03-2010 02:37 PM
BF Tel-Ray Delay 8.0.0 not recognizing iLok auth audioreg@lith.com 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 04-02-2009 01:45 PM
PT not recognizing license on iLok cueball73 Pro Tools M-Powered (Mac) 4 01-23-2009 10:38 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:05 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com