Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-29-2008, 04:54 AM
Hemluth Hemluth is offline
Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 45
Default Plug-ins, MacBook and Mbox2PRO

Hi

I'm using ProTools with an Mbox 2 PRO and a MacBook2.16GHz C2D 2GBRam.

I am thinking about buying a couple of instrument plugs;
Native Instruments Akoustik Pianos
Eastwest Synphonic Orchestra Gold
Eastwest Symphonic Choirs

Does anyone know any reasons why these should not work? I already know i need to buy Kontakt in order to use the Eastwest plugs. Is there anything else that I don't know?

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 05-29-2008, 10:59 AM
Stiff Stiff is offline
Member
 
Join Date: Aug 2003
Location: Lund, Sweden
Posts: 4,101
Default Re: Plug-ins, MacBook and Mbox2PRO

Some people have had issues with Kontakt but I'm not one of them. I think it's more on the Windows side but I'm not 100% sure. I have used Akoustik Piano a lot on my MacBook.
__________________
Daily news & reviews
www.ProToolerBlog.com
Reply With Quote
  #3  
Old 05-31-2008, 04:16 AM
Hemluth Hemluth is offline
Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 45
Default Re: Plug-ins, MacBook and Mbox2PRO

The issie with the Eastwest stuff and Intel-Macs is suppossed to be that they come with a slim playback engine called "Kompakt", that doesn't work on an Intel-Mac. being a Mac user you would have to buy a full version of Kontakt, others don't.

I assume Akoustic Piano is really supposed to work then. Thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Macbook not always recognizing mbox2pro? volkgti90 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 11-19-2009 06:52 PM
MacBook pro: is it capable for MBox2Pro and PTLE? glankrudolph 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 15 01-17-2009 03:55 PM
Mbox2Pro compatibility? MacBook Pro? glankrudolph 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 01-09-2009 08:42 AM
setup macbook pro-> ext harddrive-> mbox2pro simsalabim Storage Subsystems 1 12-12-2008 02:08 PM
mbox2pro on macbook-hard drive? dxcease 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 02-20-2007 06:53 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:55 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com