Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-27-2001, 08:09 PM
cmorey cmorey is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Location: LA
Posts: 21
Default Constantly

asking to locate missing files when opening a session--files that i have deleted...how do you get 5.1.1 to stop asking everytime you open the session. --previous versions stoped asking after the first time..

super thanks,

-c [img]images/icons/confused.gif[/img]
Reply With Quote
  #2  
Old 10-27-2001, 08:30 PM
CCash CCash is offline
Member
 
Join Date: Dec 1999
Location: Los Angeles
Posts: 1,418
Default Re: Constantly

If you're talking about the same situation I keep running into with the new version, you have to make sure there's no reference to them in the session's Region Bin too. Clear/remove them from the Region Bin. It's a hassle tracking them down. In older versions you just said "Skip" and when you saved the session it would never ask you again.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
7.2 crashes constantly Stig Eliassen Pro Tools TDM Systems (Mac) 13 09-22-2006 02:01 PM
PT5 crashes constantly on MDD G4. Please Help! motord 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 06-28-2006 01:01 PM
LE 6.4 constantly crashing, please help! granduch 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 06-05-2006 06:08 PM
OT - CPU fan on constantly neeel 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 01-10-2006 11:56 AM
Crashing constantly in 6.9.....Help! Sty1es Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 06-08-2005 09:47 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:16 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com