Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-19-2010, 06:40 PM
jdport2 jdport2 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 2
Default Newbie question... setting the click track tempo

I know this must seem like a stupid question, but I can't seem to figure out how to set the tempo. When I create the session it's set at 120 BPM and I can't seem to change this. I've looked in the manuals and i'm sure it must be there somewhere but I haven't been able to find it. Can anybody tell me how to do that?

Thanks much.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-19-2010, 06:57 PM
mhelm01 mhelm01 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2009
Location: Washington, DC
Posts: 337
Default Re: Newbie question... setting the click track tempo

click the "+" in the tempo bar.
__________________
2.66GHz Quad-Core Intel Xeon
6 GB SDRAM
3 1 TB WD Caviar Black Hard Drives
Eleven Rack, Axiom 61
Reply With Quote
  #3  
Old 02-19-2010, 07:32 PM
jdport2 jdport2 is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 2
Default Re: Newbie question... setting the click track tempo

Thank you! Took me a bit to find the Tempo bar... it's not easy finding your way around this program right at first. I knew it had to be something simple, I just couldn't find it for the life of me. Thanks again.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Click Track only at one Tempo in MP9 NAOTTO Pro Tools M-Powered (Win) 1 08-11-2012 07:06 AM
Inconsistent tempo when setting up a click track in PT? halcyonwayband@aol.com 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 01-03-2009 01:21 PM
Click track/tempo changes toddbux 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 08-22-2007 11:58 AM
Tempo map and click track Gary H 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 11-29-2004 12:40 PM
Newbie: Click track in 5.3.3? Earthworm 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 12-22-2003 08:26 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:43 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com