Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2018

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 02-20-2019, 02:01 PM
jeam25's Avatar
jeam25 jeam25 is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2002
Location: Puerto Rico
Posts: 2,527
Default Re: PT stalls EVERY time I freeze a track

Hard to tell but test with " normal " and "4gb " and letus know
__________________
- Jesus Alvarado -

Keep the volume UP !
Reply With Quote
  #12  
Old 02-20-2019, 03:38 PM
amagras amagras is offline
Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Ottawa, ON
Posts: 3,238
Default Re: PT stalls EVERY time I freeze a track

I noticed this change too but I don't remember exactly when it was. Freezeing and Commiting take a lot longer and for a good while PT seems frozen. I did all the standard troubleshooting and ended up blaming oversampling and some new HD libraries.
__________________
Dell XPS 8700. Intel Core i7-4770 CPU @ 3.40GHz. RAM: 16GB. Windows 10 Home x64. NVIDIA GeForce GTX 645. NI Komplete Audio 6. Pro Tools Software 2019
amagrasmusic.com
Reply With Quote
  #13  
Old 02-21-2019, 07:11 AM
jeam25's Avatar
jeam25 jeam25 is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2002
Location: Puerto Rico
Posts: 2,527
Default Re: PT stalls EVERY time I freeze a track

Hi friend (OP) any news on this ? Still having the issue ?
__________________
- Jesus Alvarado -

Keep the volume UP !
Reply With Quote
  #14  
Old 02-25-2019, 12:24 PM
pqlior@mac.com pqlior@mac.com is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 493
Default Re: PT stalls EVERY time I freeze a track

Quote:
Originally Posted by jeam25 View Post
Hi friend (OP) any news on this ? Still having the issue ?
Same after prefs trash.
__________________
Lior

HD Native * PT 2018.12 * OS X 10.13.6 * MacPro 12 Core * 2.4GHz 24GB Ram * 2XUAD2 Octo * Waves Platinum * Lexicon PCM Native Bundle * Sound Toys Bundle* AutoTune8 * NI Komplete11 * BFD3 * Synthogy Ivory II* Vienna Ensemble Pro * Spectrasonics * Slate trigger2 *xFer records * Softube * Vienna Ensemble * DMG Expurgate * Massey DRT2 *
iPad Air/Avid control * EuCon 18.3.0.217 *
Reply With Quote
  #15  
Old 02-25-2019, 12:35 PM
jeam25's Avatar
jeam25 jeam25 is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2002
Location: Puerto Rico
Posts: 2,527
Default Re: PT stalls EVERY time I freeze a track

Ok and what about normal and 4gb instead of 8 on cache saetting ? Same result ?
__________________
- Jesus Alvarado -

Keep the volume UP !
Reply With Quote
  #16  
Old 02-25-2019, 04:29 PM
pqlior@mac.com pqlior@mac.com is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 493
Default Re: PT stalls EVERY time I freeze a track

Quote:
Originally Posted by jeam25 View Post
Ok and what about normal and 4gb instead of 8 on cache saetting ? Same result ?
Same.
__________________
Lior

HD Native * PT 2018.12 * OS X 10.13.6 * MacPro 12 Core * 2.4GHz 24GB Ram * 2XUAD2 Octo * Waves Platinum * Lexicon PCM Native Bundle * Sound Toys Bundle* AutoTune8 * NI Komplete11 * BFD3 * Synthogy Ivory II* Vienna Ensemble Pro * Spectrasonics * Slate trigger2 *xFer records * Softube * Vienna Ensemble * DMG Expurgate * Massey DRT2 *
iPad Air/Avid control * EuCon 18.3.0.217 *
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Track Freeze vs Track Commit DonaldM Pro Tools 12 35 02-04-2016 08:08 AM
offline bounce from Send or Track outputs - track "freeze feature" OliverH Pro Tools 11 20 05-25-2014 04:45 PM
Track offset menu or track freeze as workaround for ADC? mixaudio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 10-27-2008 12:19 PM
Track freeze? wedgewedge 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 11 03-13-2006 09:00 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:14 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com