Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-15-2019, 01:14 AM
mightyduck's Avatar
mightyduck mightyduck is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: los angeles united states
Posts: 246
Default eleven weirdness on startup

Hi,

When I boot up PT Ultimate, it hangs on the Eleven plugin. Says it needs activation. When I go with the prompts it says I have no valid license, do I want to buy one. I do have licenses on my iLok for all three versions.

So I bypass it and boot up the project and then Eleven is available multi-mono, three versions [including Lite and MkII].

What's the story?


Thanks,


mightyduck
__________________
MD

Last edited by mightyduck; 04-15-2019 at 04:11 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-16-2019, 12:16 AM
mightyduck's Avatar
mightyduck mightyduck is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: los angeles united states
Posts: 246
Default Re: eleven weirdness on startup

Nuthin'? WTF? It is hobos?



MD
__________________
MD
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Eleven Rack - Standalone - No sound on startup schristie Eleven Rack 101 07-26-2015 10:31 AM
Eleven Rack- No sound on Startup- Help Needed MJFrench Eleven Rack 13 01-02-2012 03:27 PM
Exp pedal w/ Eleven Rack and 003 rack weirdness. decayd Eleven Rack 1 08-07-2011 03:56 PM
PT 9.0.1 hangs on Eleven LE during startup TBaker Pro Tools Software (Win) 2 01-26-2011 05:28 PM
Aggregate I/O weirdness with Eleven Rack Noiselab Eleven Rack 0 01-18-2011 01:03 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:05 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com