Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-06-2020, 09:14 AM
melodydetective melodydetective is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Austin, TX
Posts: 90
Default Stuck at end of session bug

In some sessions with my orchestra template, I sometimes have an issue wherein the session is stuck at the last position in the timeline, and hitting play does nothing, locating does nothing, changing tempo map does nothing. I have to go to a clean start with the template and import tracks. Anyone else experiencing this?

Doesn't do it on a massive live concert session with almost full voice count and tons of plugs, but no VEPro/template, that I have been working with since late 2018 (!). I'm wondering if VEPro's transport has something to do with it but it doesn't control PT2019 otherwise in my system.

Also - I used to be able to drag identified beats in the tempo display, but it now returns an error and doesn't let it happen. Seems like tempo track is buggy these days.

Mojave 10.4.6, PT 19.12.0.534.
Reply With Quote
  #2  
Old 03-16-2020, 08:35 PM
melodydetective melodydetective is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Austin, TX
Posts: 90
Default Re: Stuck at end of session bug

What I have found is that sometimes when this happens, if I go back to an autosave from a few minutes before, it's fine. Nobody has seen this?
Reply With Quote
  #3  
Old 09-11-2020, 02:03 PM
melodydetective melodydetective is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: Austin, TX
Posts: 90
Default Re: Stuck at end of session bug

nobody?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 10 gets stuck opening song session yorgo Pro Tools 10 6 01-29-2015 10:02 PM
Cursor stuck at the beginning of session nbdstix 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-28-2013 09:55 AM
Session getting stuck while opening Micah777 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 08-24-2010 05:39 PM
Faders stuck at infinity* when opening session.. Sicks 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 05-07-2004 12:06 PM
New session stuck in Mono???!!!! LaJaZ 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-29-2003 10:09 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:41 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com