Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-29-2008, 01:12 PM
LSW LSW is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 342
Default Jumping through hoops, getting fed up.

I posted a simple question, wanting to know what's in the Structure sound library. Apparently with all the structure users out there, no one seems to know what's in it.

So I thought I'd download the trial, maybe that would lend a clue. But when I go to activate the trial, enter my iLok ID, I get the message that there's no demo for that product.

So I've wasted an entire Saturday when I could have been recording, doing this and reseearching other samplers - whose websites and forums don't offer any better information or pre sales support.

And all I'm really looking for is a good bluegrass fiddle sound - I could have learned how to play it myself by now.

peace out
Reply With Quote
  #2  
Old 03-29-2008, 01:31 PM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: Jumping through hoops, getting fed up.

Quote:
I thought I'd download the trial, maybe that would lend a clue. But when I go to activate the trial, enter my iLok ID, I get the message that there's no demo for that product.
What ever the case is with Structure Trial mode, it will still not give you an indication of what the Factory Content contains. Structure Trial mode is about functionality.






filosofem
__________________
Aaron Mulqueen - 001 HD Native
Reply With Quote
  #3  
Old 03-29-2008, 01:51 PM
GunnyT GunnyT is offline
Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: TN
Posts: 190
Default Re: Jumping through hoops, getting fed up.

Bluegrass fiddle....bluegrass fiddle....NOPE. Not in structure. It may be in the 40 GB of Goliath, but not in Structure, or even my Kontakt 2 library, for that matter. Which is funny, because I can use both libraries with Structure.
__________________
Where in the world is DJ Reggie?
Reply With Quote
  #4  
Old 03-29-2008, 07:38 PM
LSW LSW is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 342
Default Re: Jumping through hoops, getting fed up.

Thanks for the replies, sorry for the rant.

I think I may have seen the fiddle in the Kontakt 3 library, but it was over a grand to buy it, something like that. That's why I was hoping it might be in structure.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
jumping to hd2 192 from le all4hd Pro Tools TDM Systems (Win) 8 07-23-2010 06:09 AM
Jumping Faders??? bcs723 VENUE Live Sound Systems 4 05-06-2009 12:01 PM
Jumping between mem. locations w/C|8 MrBibidy ProControl, Control|24, Command|8 6 01-20-2007 04:01 PM
Jumping from 6.1 to 7.1 ranren 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 07-25-2006 04:28 PM
EDL Jumping Roger Stauss Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 05-31-2002 05:11 AM


All times are GMT -7. The time now is 06:21 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com