Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Third Party Interfaces

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-22-2018, 11:26 PM
Fredrik Jansson Fredrik Jansson is offline
Member
 
Join Date: Jun 2018
Location: Hagstuvägen 29
Posts: 2
Default Digi003 as control surface with Apogee Symphony

I´ve read a couple of posts in other forums where people claiming to have succeded in using a Digi003 as a Control Surface with Another Interface in PT.
As I understand they switch between the two in playback Engine.

I´m trying to get it work with my Apogee Symphony, but no success yet.

Anyone tried this and knows what to do?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Apogee Symphony, symphony 64, motu 128, 3u rack case chrisgil Buy & Sell 1 02-18-2013 10:48 AM
Issue with Pro tools 10.2.0 and digi003 control surface saved69 Pro Tools Software (Mac) 0 07-16-2012 11:48 AM
Digi003 as control surface T11 ProControl, Control|24, Command|8 1 01-29-2012 12:46 PM
HD9 with Apogee Symphony active Pro Tools Software (Mac) 2 03-29-2011 09:02 AM
Apogee Symphony and PT9 forjam Pro Tools 9 10 02-01-2011 01:52 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:05 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com