Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Third Party Interfaces

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-10-2018, 11:50 AM
Jeddr Jeddr is offline
Member
 
Join Date: Apr 2018
Location: Beveren-Leie
Posts: 1
Default Apogee Ensemble Thunderbolt - Routing issue for outputs 9 & 10

Good evening,

I have a Apogee Ensemble as a main interface for Pro Tools. I seem not to be able to setup my inserts 9 & 10 properly. I'm using the latest Apogee Control sofware

Here's what's up, so far:
- Ensemble has it's outputs 1 & 2 reserverd for the main monitor outputs
- Ensemble has 8 outputs (3 to 10) on a D-Sub Cable
- Ensemble only has 8 physical line inputs, which are inputs 1-8
- Pro Tools IO setup has "Insert 9-10" linked to the ensembles 9-10 line outputs. PT expects Inserts to come back in on the same Line inputs, being input 9-10
- Inputs 9-10 are the talkback mic on the interface, so I'm using inputs 1-2 to return to the interface. Since those are the only free one's left.
- Apogee Control doesn't seem to have a matrix (like older versions did) to change the internal routing so that I could actually reroute inputs 1-2 to software inputs 9-10 in Pro Tools.

Question, how did anyone of you manage to use insert 9-10 with the Apogee ensemble.

Thanks so much for your time.
Alex
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Apogee introduces new Ensemble Thunderbolt nst7 Third Party Interfaces 25 09-22-2016 02:13 AM
Apogee Ensemble Thunderbolt - end user experience Matt Darcy General Discussion 16 04-20-2016 07:49 AM
Help with Output Routing PT 10 and Apogee Ensemble. jmilkey Pro Tools 10 1 10-12-2015 07:30 PM
input 11-12 on apogee ensemble thunderbolt not displaying in protools 11 Matt Darcy Pro Tools 11 3 09-13-2015 01:35 PM
Protools 9 and Apogee Ensemble Thunderbolt smilch Third Party Interfaces 1 12-13-2014 11:03 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:41 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com