Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-19-2011, 11:57 PM
Nikizzle Nikizzle is offline
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: USA
Posts: 1
Question HELP!!!! Problem with the Glyph GT 050 (GT0501F200) 200 GB Hard Drive "Not Valid..."

A friend of mine approached me with the following problem... Although I have seen it in your forums, I have not found anything that works...
ANY HELP IS GREATLY APPRECIATED .... THANKS IN ADVANCE.

Problem with the Glyph GT 050 (GT0501F200) 200 GB Hard Drive
I am recording with protools L E 7.2 and saving the sessions on a Glyph 050. I am using a macbook pro and this is dedicated to recording only.

Everything was fine until I wanted to burn a wave file cd to give to a drummer so he could add his tracks. My interface is a DIGI002. The system would not let me burn a wave file to a cd the regular way so I tried to circumvent the system by dragging the individual tracks (8 of them) in wave file to the desktop of the mac.I got a warning that if I continue I would change something that I would not be able to change back. I did it anyhow and successfully burned a wave file cd. Since then I can not save or change or open anything in the Glyph or even open protools. The error message that comes up is :Not a valid audio volume".... "Session must be in valid audio volume."

I have tried to use another Glyph GT050 and got the same result. I tried switching the T to R in workspace but it doesn't change.... "Says same as before."

I did the disk utility and all the repairs possible, no help.
I then uninstalled protools and reinstalled it and still no change.

I have an Mbox as well but I don't think these messages would be caused by the DIGI002 acting up.

My next step was to reload the mac operating system... I tried that but was still unsuccessful with the same issues as before.
Lots of money invested here and just trying to find any kind of help.... I feel like I've exhausted every possible resource.
Reply With Quote
  #2  
Old 07-20-2011, 12:47 AM
BRH BRH is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 733
Default Re: HELP!!!! Problem with the Glyph GT 050 (GT0501F200) 200 GB Hard Drive "Not Valid.

Reformat your drive.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lacie Hard Drive "not a valid audio volume" katiegrey Storage Subsystems 0 06-14-2010 11:55 AM
New supported external drive "not a valid audio volume" j4callen 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 11-12-2009 09:53 PM
After PTLE reinstall my hard drive "is not an audio playback volume" spudnik 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 07-11-2003 11:36 AM
Help!! When opening session, window pops up saying "file not on a valid drive?" ?? Rockman-Songwriter Pro Tools TDM Systems (Mac) 9 04-25-2003 05:03 PM
The old "valid audio drives" NTFS problem... thejammybastard 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 11-07-2002 01:56 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:38 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com