Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Licensing & Accounts

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 08-24-2016, 03:09 PM
sw rec sw rec is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Colo Spgs Colo
Posts: 5,540
Default Re: Upgrade from Pro Tools 8 LE to 12 trouble

Pro Tools 8 has been at end of service for over 5 years. There are compatibilty charts available, which makes it viable to do your research BEFORE you buy new hardware, not after.
http://avid.force.com/pkb/articles/faq/compatibility
Reply With Quote
  #12  
Old 08-24-2016, 08:04 PM
810 810 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2016
Location: Krakow Poland
Posts: 47
Default Re: Upgrade from Pro Tools 8 LE to 12 trouble

I just did this. your pro tools 8 (like mine) and in all Pro Tools below 11, will not be able to use more than 3 GB RAM. So you're not using your full potential on all computers.

I have Windows 10. and the pro tools 8 worked ok, not great, because it also cant use Asio4all and therefore offer no interface operation, and sound route thru onboard speakers/headphones.
Sent from my One using Tapatalk
Reply With Quote
  #13  
Old 09-05-2017, 07:19 PM
nhirsch nhirsch is offline
Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1
Default Re: Upgrade from Pro Tools 8 LE to 12 trouble

you're right. it is ridiculous. I'm in same situation. Pro tools always lagged in updating drivers for their own Rack 003. Windows was even better than Mac. So the net result is we are totally moving to Studio One.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Upgrade from Pro tools 8 to 9 trouble dewayneb9u Pro Tools Software (Win) 7 02-06-2011 01:58 PM
6.4 to 6.7 upgrade trouble slicvic1 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 03-11-2005 09:11 AM
Trouble with 6.4LE upgrade Toppish 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 05-23-2004 12:47 PM
Mac OS 10.2.8 Upgrade to 6.1.1 trouble!! G-NAUT 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-14-2004 02:28 PM
trouble after 5.1.1 upgrade spoot 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 05-21-2002 12:57 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:20 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com