Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Live Sound > VENUE Live Sound Systems

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-03-2013, 04:40 AM
Soundrambo Soundrambo is offline
Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: Maribor
Posts: 23
Default S3L VCA Spill

How to do the VCA spill on S3L?

THX
Reply With Quote
  #2  
Old 10-03-2013, 09:09 AM
vikingthor vikingthor is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Netherlands
Posts: 186
Default Re: S3L VCA Spill

at this moment there's no vca/ group spill. I hope avid will add this feature to there new desk, this can be a big help navigating through the console.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-03-2013, 11:32 AM
Soundrambo Soundrambo is offline
Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: Maribor
Posts: 23
Default Re: S3L VCA Spill

oh...
This is a must have...

How do you get to VEGAS mode on an S3L?
Reply With Quote
  #4  
Old 10-03-2013, 03:15 PM
vikingthor vikingthor is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Netherlands
Posts: 186
Default Re: S3L VCA Spill

Quote:
Originally Posted by Soundrambo View Post
oh...
This is a must have...
Yes it is, particular because venue doesn't have any kind of custom faders, vca spill worked as a great replacement for that.

Quote:
How do you get to VEGAS mode on an S3L?

I don't know, i don't own one, might be there in the manual.
Reply With Quote
  #5  
Old 10-04-2013, 01:04 AM
Soundrambo Soundrambo is offline
Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: Maribor
Posts: 23
Default Re: S3L VCA Spill

I couldn't find it in the manual...
Reply With Quote
  #6  
Old 10-30-2013, 12:19 PM
jacko's Avatar
jacko jacko is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Wroclaw / Poland
Posts: 633
Default Re: S3L VCA Spill

Are there any plans on introducing VCA spill for S3L?
__________________
mix engineer
http://mixwithjm.com/
Reply With Quote
  #7  
Old 10-30-2013, 05:00 PM
vikingthor vikingthor is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Netherlands
Posts: 186
Default Re: S3L VCA Spill

Quote:
Originally Posted by milaszewski View Post
Are there any plans on introducing VCA spill for S3L?
Although i'm not being a Avid S3L user, i hope, they will implement this in the next software, can't imagine to mix on a venue console without vca spill. would be a shame. let's hope Avid will bring this to their new baby
Reply With Quote
  #8  
Old 10-30-2013, 06:32 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 32,638
Default Re: S3L VCA Spill

FWIW, I sat thru an S3L "orientation" last week and the rep said that VCA Spill is on the list of future additions, along with Eucon control of Pro Tools.
__________________
Asus x99, Intel i7 6800K, 32 gig DDR4, GeForce 750 Ti, HD/Native, HD IOx2, PT11HD, UAD Quad, preamps from Vintech, Five Fish Audio, Miktek, Focusrite, Chameleon Labs and Midas..............................
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works
www.capricornsoundworks.com

The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #9  
Old 11-04-2013, 08:51 AM
jacko's Avatar
jacko jacko is offline
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Wroclaw / Poland
Posts: 633
Default Re: S3L VCA Spill

Quote:
Originally Posted by albee1952 View Post
FWIW, I sat thru an S3L "orientation" last week and the rep said that VCA Spill is on the list of future additions, along with Eucon control of Pro Tools.
That would make it seriously valuable for people like me, who spend most days in their home studios on their Pro Tools rigs and occasionally they go on tours with bands.
__________________
mix engineer
http://mixwithjm.com/
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Group spill non-functional Greg C VENUE Live Sound Systems 4 09-14-2012 04:27 PM
Group/VCA Spill Rob Warren VENUE Live Sound Systems 1 09-09-2010 11:19 AM
Group Spill for those of us on Venue non-sc48 Chris Johnson VENUE Live Sound Systems 8 05-07-2009 01:56 PM
Spill mode mixboy bob ICON & C|24 3 05-06-2008 04:34 PM
VCA spill , ala D control on a command 8? cajonezzz ProControl, Control|24, Command|8 0 09-28-2007 12:02 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:14 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com