Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools | Duet & Pro Tools | Quartet

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-06-2015, 12:09 PM
Pritom Hasan Pritom Hasan is offline
Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Dhaka,Bangladesh
Posts: 8
Default BSOD in Avid Protools duet stil no fix

Hello,Ive been using Avid for a while now...
Is there anyone who can help me with this BSOD problem. dont know what i should do. whenever it gives bluescreen it shows "AvidProToolsDuet.sys" was the main reason.. is there ANYONE who can help me?
Reply With Quote
  #2  
Old 12-07-2015, 04:33 PM
junkgear's Avatar
junkgear junkgear is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2012
Location: USA
Posts: 882
Default Re: BSOD in Avid Protools duet stil no fix

Can you tell us a little more about your system?
Please take a look at the Help Us Help You thread for some basic system setup, troubleshooting and posting system spec information.

Do you have a support plan? Driver issues may be better diagnosed by an Avid tech who can spend time diagnosing your system.
__________________
Will K

System Details
Reply With Quote
  #3  
Old 06-28-2016, 04:19 PM
Pritom Hasan Pritom Hasan is offline
Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Dhaka,Bangladesh
Posts: 8
Default Re: BSOD in Avid Protools duet stil no fix

Sorry for the extreme delay, because of work was abroad. i used another IO for temporary work. but now i have another laptop and i want PT duet to be my main tower IO. As i turned it on if few hours it crashed again. it still has that BSOD problem. named by program "AvidProToolsDuet.sys".

Here is my main configuration.

Windows 7 64bit (SP1)
intel core i7 4790k
Asrock b85 pro4
4x4=16 gb dynet ram
2 tb HDD WD

Last edited by Pritom Hasan; 06-28-2016 at 04:21 PM. Reason: forgot to add the OS configuration
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP: ProTools duet firmware updater does not detect Duet mikeserman Pro Tools | Duet & Pro Tools | Quartet 1 10-18-2015 03:12 PM
Loud White Noise on Avid Duet Boot asaffulks FireWire and USB Audio Interfaces (Win) 4 08-02-2015 09:57 AM
Avid Duet success stories? Jeremiah Sheets Pro Tools | Duet & Pro Tools | Quartet 2 07-18-2015 02:00 AM
Avid Duet USB must be re-plugged to get it working George Whittam Pro Tools | Duet & Pro Tools | Quartet 4 05-13-2015 10:29 AM
Avid Mbox vs. Apogee Duet - Mini Review drumster Pro Tools Software (Mac) 22 03-23-2013 01:47 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:20 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com