Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-23-2017, 07:56 AM
HotRats_Reloded HotRats_Reloded is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: Italy
Posts: 86
Default Eucon/Artist Mix Trim Automation selection

Hi, look at this video.
Eucon version 3.7.0.134 with protools hd 12.8.1 on Windows 10

It happens at some point during a mix that the PT Control button assigned to the trim Automation eucon command remains pressed (is dark brown instead of orange), acting like a latching button, and then I'm able to select the trim Automation mode pressing the assign/SEL button on the artist Mix.

This is cool but I can't replicate it by my self. Usually the trim button is momentary and to assign the trim Automation to a channel you need to push the PT control button and the assign button (or auto button) on the artist Mix.

Is it a nice bug?
I'm I missing something?

Thank you

https://youtu.be/tSv0r4N1kKw
Reply With Quote
  #2  
Old 10-06-2018, 05:29 AM
HotRats_Reloded HotRats_Reloded is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: Italy
Posts: 86
Default Re: Eucon/Artist Mix Trim Automation selection

A bump to see if anyone else is experiencing this.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can I change Eucon Layouts with an Artist Mix or Artist Transport? amathie Artist Series 10 09-21-2017 07:29 PM
Artist Series- Trim Automation & Faders Moving - HELP! sloanlogic Artist Series 4 02-14-2017 10:35 AM
Pasting automation to selection, independantly of start selection a_mendritzki Post - Surround - Video 7 06-08-2016 04:01 PM
Trim selection of faded tracks, keeping fades in tact phillyt2k Pro Tools 10 0 03-04-2014 10:34 AM
trim region to selection in 7.3LE schiffdigital 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-07-2007 11:02 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:28 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com