Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources

Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-28-2013, 05:44 AM
jwd65 jwd65 is offline
Join Date: Jun 2004
Location: Southern New England
Posts: 228
Default Master Fader issue, any ideas?

Hi All,

Recently been having some issues related to the In/Out settings on some sessions.

Possibly related, possibly not is that my master fader for a couple of sessions works as written the session....but the outputs of the tracks ignore it's fade.

Any thoughts on why tracks ignore a master fader?

I've looked at the outputs of all the tracks and they're the same as the master...

Any help much appreciated.
Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
issue with sound quality after ive added the master fader Duckett Pro Tools 9 Discussion 10 04-24-2013 04:36 AM
RT Sac-2k master fader issue midKnight Pro Tools M-Powered (Win) 1 01-08-2010 02:10 PM
Strange Master Fader Issue michael c Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 03-04-2009 03:44 PM
ADC and Master Fader Issue wyman Pro Tools TDM Systems (Mac) 21 01-21-2008 02:28 PM
Weird master fader issue jrmintz Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 05-29-2007 09:20 AM

All times are GMT -7. The time now is 03:33 AM.

Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com