Avid Pro Audio Community




Avid Pro Audio Community

How to Join & Post | Community Terms of Use | Avid.com Home Page

Google the Forum | Search Knowledge Base | Search Avid.com

Find Support | Support FAQ | Avid Support How To Video Series

Software Updates, Drivers, Manuals, Compatibility, Optimize, Troubleshoot, etc. (Links)

Please post your message once only to the correct forum
Help us Help You - READ THIS Before Posting!



Pro Tools 11 Information


Avid at AES Los Angeles 2014





Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools Software (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 05-07-2012, 02:27 PM
AndyDiamond AndyDiamond is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 11
Default Re: "hardware not found"...power light solid.

I was having this issue with PT 9.0.6 on OSX 10.7.3 and a 003.

Simply holding down N while starting Pro Tools allowed me to reselect the 003 as the audio device and I'm all good again.
__________________
• Listen to ABBA for the best production techniques
Reply With Quote
  #12  
Old 05-07-2012, 04:29 PM
RegenerationMix RegenerationMix is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Las Vegas
Posts: 739
Default Re: "hardware not found"...power light solid.

that was what i said in the third post.


Chris
__________________
http://www.youtube.com/user/RegenerationMix

http://soundcloud.com/regenerationmix

http://twitter.com/regenerationmix


MacBook Pro, 2.4GHZ, 16GB, Intel Core i7, Mac OS 10.9.1 128 SSD internal HD, 750 GB Internal HD, Pro Tools 10.3.8, Digidesign 003r, Waves 8.0, Final Cut Pro 7
Reply With Quote
  #13  
Old 05-09-2012, 03:29 PM
animalchinster animalchinster is offline
Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Northridge, CA
Posts: 5
Default Re: "hardware not found"...power light solid.

Alright I just tried plugging in my guitar to my mbox mini 3g and it's not getting any signal. Also, its phantom power isn't working. Not sure if this helps shed some light on anything. I'm going to try installing the drivers on my macbook and plugging the interface into that and see if I get any life out of it. If it still doesn't work I'll have to buy an ASC and send it in

*EDIT*

My interface isnt responding to my macbook either. Can anyone tell me how I can get a warranty covered repair, my ASC expired, but I purchased it less than a year ago. I'm having trouble getting in contact with a live person without an active ASC.
Reply With Quote
  #14  
Old 05-10-2012, 05:52 AM
SpinningDisk's Avatar
SpinningDisk SpinningDisk is offline
Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: USA
Posts: 1,212
Default Re: "hardware not found"...power light solid.

Is it possible to get your self some adapters for the back of your computer and go straight into the computer using a mini jack (1/4" to mini)? That way while your mbox is being repaired you can still Rock on. Also, if it still doesn't work, it might rule out other things. I'm not sure you can do that, but that's what I would try.
Reply With Quote
  #15  
Old 05-26-2012, 03:49 AM
mbosaz mbosaz is offline
Member
 
Join Date: May 2012
Location: Hola
Posts: 2
Default Re: "hardware not found"...power light solid.

Hi guys,

Is there a solution to this issue?

I have tried to find it...and did all software uninstall and install.

I have a mini mbox and a Mac (Snow Leopard 10.6.8).

The box stopped suddenly, and the light is blue...

THanks for your help,

Mariano
Reply With Quote
  #16  
Old 05-26-2012, 08:27 AM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 7,069
Default

Quote:
Originally Posted by RegenerationMix View Post
that was what i said in the third post.


Chris
Sometimes it feels like you are speaking into the wind......doesn't it
__________________
j.Daniel from Austin Texas

Quote:
Originally Posted by Darryl Ramm View Post
It's Pace, what could possibly go wrong? ...

PT 10.3.7 - Focusrite Liquid Saffire 56 / Hack PRO 10.8.4 / i7-3930k-16GB Ram - 840Pro SSD 256GB / Behringer X32 / Eleven Rack / UA-6176 / UAD2-Quad / AXIOM PRO 49 /
and a Springfield XDM-40 to make sure it all stays put.....
Reply With Quote
  #17  
Old 05-28-2012, 01:05 PM
animalchinster animalchinster is offline
Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Northridge, CA
Posts: 5
Default Re: "hardware not found"...power light solid.

Quote:
Originally Posted by mbosaz View Post
Hi guys,

Is there a solution to this issue?

I have tried to find it...and did all software uninstall and install.

I have a mini mbox and a Mac (Snow Leopard 10.6.8).

The box stopped suddenly, and the light is blue...

THanks for your help,

Mariano
There doesn't seem to be any software solution to this, it looks like a hardware failure. You're probably gonna have to send it in for repair as well...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Hardware Not Found" Mbox mini 3rd gen Anderson27 FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 19 10-18-2014 12:13 PM
Mbox Pro 3 blue light stays on but has the status of "Hardware not connected" Focuret FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 1 01-15-2014 01:18 AM
Mbox Mini Lights up but "hardware not found" gramtsupak 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 19 12-05-2011 10:07 PM
Mbox mini installation problem - "Hardware Not Found" tinsoldierman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 12-18-2010 04:06 AM
"Digi Hardware not found" mesage boynigel 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-09-2010 04:33 PM


All times are GMT -7. The time now is 03:10 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com