Avid Pro Audio Community




Avid Pro Audio Community

How to Join & Post | Community Terms of Use | Avid.com Home Page

Google the Forum | Search Knowledge Base | Search Avid.com

Find Support | Support FAQ | Avid Support How To Video Series

Software Updates, Drivers, Manuals, Compatibility, Optimize, Troubleshoot, etc. (Links)

Please post your message once only to the correct forum
Help us Help You - READ THIS Before Posting!



Pro Tools 11 Information









Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools Software (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-28-2012, 12:13 PM
JhunBorruel JhunBorruel is offline
Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: South Jersey
Posts: 35
Default Pro Tools no sound HELP

any suggestions? i added a master fader and all that... i even rebooted my cpu... i need someone to help me out. thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 04-28-2012, 04:01 PM
krusentunes krusentunes is offline
Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: monroe county
Posts: 1
Default Re: Pro Tools no sound HELP

When this happens to me, I make sure I have my monitors powered up. Also make sure no trak is in solo mode. Make sure the console or rack is not in mute mode.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-28-2012, 07:44 PM
JhunBorruel JhunBorruel is offline
Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: South Jersey
Posts: 35
Default Re: Pro Tools no sound HELP

damn. u need monitors for it to work? i cant use my beats audio internal speakers?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No sound in Pro Tools 10 BradleyAllan Pro Tools Software (Win) 3 01-21-2013 06:16 PM
Audacity Sound, Reaper Sound, Pro Tools NO SOUND RoganX Pro Tools 10 Discussion 3 03-18-2012 09:06 PM
No sound from pro tools 8.0.5 Jags 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 05-13-2011 05:37 PM
What was the first computer Pro Tools (Sound Tools) run on. xyzt Pro Tools TDM Systems (Mac) 29 01-13-2009 09:48 PM
Not Getting Any Sound Out Of Pro Tools (mac Osx) trusion09 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 05-18-2007 04:51 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:50 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com