Avid Pro Audio Community




Avid Pro Audio Community

How to Join & Post | Community Terms of Use | Avid.com Home Page

Google the Forum | Search Knowledge Base | Search Avid.com

Find Support | Support FAQ | Avid Support How To Video Series

Software Updates, Drivers, Manuals, Compatibility, Optimize, Troubleshoot, etc. (Links)

Please post your message once only to the correct forum
Help us Help You - READ THIS Before Posting!



Pro Tools 11 Information


Avid at AES Los Angeles 2014





Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools Software (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-28-2012, 03:52 PM
ArKay99 ArKay99 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Belleair Bluffs, FL
Posts: 240
Default Crossgraded from LE 8.0.3 To PT 10. Missing half the plug-ins

The Machine is a Mac Pro w/2 2.26ghz procs 12 gig memory, MBox2 Pro I/F, OS X v10.6.8 - I upgraded the OS last night along with several other updates (firmware, etc.). I am current according to Apple. I also upgraded my MBox 2 firmware according to the website. Everything seems to be fine with PT10, except I am missing about half of my plugins. I am missing my virtual instruments and several audio plugs. Here is the list.
Boom
Chorus
DB-33
Essential Tuner
Flanger
Masterizer
Mini Grand
Mod Delay II *
Multi-Tap Delay *
Ping-Pong Delay *
TimeShift *
TL Auto Pan *
TL In Tune *
Vacuum
Vintage Filter
Xpand2

I have The folders in the Plug In Settings folder

The plug-ins with the asterisk are in my plug-ins folder but the ones without the asterisk aren't.

Any help would be appreciated as I have a ton of stuff I have to return to in the next few weeks to do updates on.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-28-2012, 04:47 PM
djmoz djmoz is offline
Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: Auckland
Posts: 69
Default Re: Crossgraded from LE 8.0.3 To PT 10. Missing half the plug-ins

hi - are any of the plugins been moved to the "Plug-Ins (Unused)" folder?
some of the instruments may need to be installed from the avid download - have a look for something like Avid_Virtual_Instruments_10_Installer_73465
Reply With Quote
  #3  
Old 04-28-2012, 04:57 PM
ArKay99 ArKay99 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Belleair Bluffs, FL
Posts: 240
Unhappy Re: Crossgraded from LE 8.0.3 To PT 10. Missing half the plug-ins

Quote:
Originally Posted by djmoz View Post
hi - are any of the plugins been moved to the "Plug-Ins (Unused)" folder?
some of the instruments may need to be installed from the avid download - have a look for something like Avid_Virtual_Instruments_10_Installer_73465
Thanks for the info. There aren't any of those plugins in the (unused folder). When I DL'd PT 10 It showed a bunch of choices for a lot of different products, but a warning to only download the product I had a license for. I saw a Virtual Instruments for PT 10, but didn't think it applied. I went to my account and it stated there are no other downloads waiting for me. At this point I'm not sure what to do. If this is what I'm supposed to have, I think I'm going back to 8.0.3, at least I'll have my virtual instruments. After get my money back from Avid...What can you expect for $399...
Reply With Quote
  #4  
Old 04-28-2012, 05:56 PM
DRC Music's Avatar
DRC Music DRC Music is offline
Member
 
Join Date: Jan 2010
Location: Jacksonville, FL
Posts: 299
Default Re: Crossgraded from LE 8.0.3 To PT 10. Missing half the plug-ins

Yes download the instruments installer. That's where your virtual instruments are. It's a separate download now with 10
__________________
Mac Pro 5,1 Dual Intel Xeon X5680 @ 3.33Mhz 24Gb DDR3 1333
DAW - Logic X 10.0.7 - Pro Tools HD 10.3.7
MOTU Ultralite
Reply With Quote
  #5  
Old 04-28-2012, 06:21 PM
ArKay99 ArKay99 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Belleair Bluffs, FL
Posts: 240
Default Re: Crossgraded from LE 8.0.3 To PT 10. Missing half the plug-ins

Quote:
Originally Posted by DRC Music View Post
Yes download the instruments installer. That's where your virtual instruments are. It's a separate download now with 10
I just came back to this thread to put in that I went ahead and did that and all the stuff is back in.

Is there a readme that tells about that? If so, my bad I didn't see it.

The few others that I were unable to find were there but only show up on the inserts on a mono track, and now that's what I remember.

One other thing...I was about to upgrade to 10.1.3 but caught the threads regarding the issues...thanks for the insight. I'll wait until there is an all clear on the next update.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Half of video missing since PT 11 upgrade melloj Pro Tools 11 Discussion 0 07-21-2013 08:39 AM
Duplicated Clip is Missing Half a Beat completeidiot23 Pro Tools 10 Discussion 1 08-05-2012 06:46 PM
Crossgraded on Oct 5th 2011 lheagle Pro Tools 10 Discussion 21 10-25-2011 03:35 AM
audio waveform is missing top half!!!!! kevincowart Pro Tools M-Powered (Win) 4 05-28-2008 03:46 AM
Well, with more then half the DUC missing... Captain_Pants 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 26 02-09-2003 01:52 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:02 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com