Avid Scorch

Avid Scorch (iOS) Forum


Scorch Forum Home Page

Forum Terms of Use

Scorch for iPad Support FAQ

Avid Scorch


Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > Avid Scorch (iOS) Forum

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-27-2012, 02:33 PM
Thomas1 Thomas1 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Switzerland
Posts: 1
Default In-App purchase not correctly labeled and not working

Hi,

I purchased Avid Scorch and intended to buy the score for piano "Lento con gran espressione (Nocturne)" in Cis-Moll from Frédéric Chopin.

There are 2 problems now:

1) In the In-App-Store you have two items showing this title, so I purchased the first one - but it was for piano and violin, although the original piece was composed only for piano - and in your In-App-Store it was not correctly visible that it was for Piano and Violin. So, I purchased the second one - which was for piano and flute!! So I bought two wrong items, as they were not marked correctly in your store - please, provide me with the correct score for piano only and credit me the charges for the second one, or, if you don't have the original composition for piano only, please credit me both items.

2) Both of these purchased items don't open in the App "Avid Scorch". Other items (samples or free items) open correctly, but not the purchased ones.

Please let me know what to do, as I spent expenses for the App and the two In-App-Purchases which are not yet of use to me...

Thank you for understanding and for your help,

Thomas
Reply With Quote
  #2  
Old 05-28-2012, 06:18 AM
Joe Pearson's Avatar
Joe Pearson Joe Pearson is offline
Super Moderator
 
Join Date: Jul 2011
Location: Leeds
Posts: 98
Default Re: In-App purchase not correctly labeled and not working

Hi Thomas,

I believe we've now rectified this via our private support system. Please let me know if there is anything further I can do.

Did you know you can preview scores before you purchase them:

1. Tap on the score you're interested in.
2. Further details of the score appear.
3. Tap the "Preview" button.

Best wishes,

Joe
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Solos not working correctly... nortstudio Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 07-01-2010 10:18 AM
V8 procontrol not working correctly RyanC Pro Tools TDM Systems (Win) 0 12-19-2008 01:42 PM
Help: Plug-ins not working correctly msb212 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-07-2008 12:26 PM
Maxim not working correctly? brianjanthony Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 04-12-2006 04:32 PM
Audiosuite not working correctly David Wright Tips & Tricks 0 08-23-2000 01:17 PM


All times are GMT -8. The time now is 05:30 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com