Avid Pro Audio Community




Avid Pro Audio Community

How to Join & Post | Community Terms of Use | Avid.com Home Page

Google the Forum | Search Knowledge Base | Search Avid.com

Find Support | Support FAQ | Avid Customer Care How To Videos

Software Updates, Drivers, Manuals, Compatibility, Optimize, Troubleshoot, etc. (Links)

Please post your message once only to the correct forum
Help us Help You - READ THIS Before Posting!



Pro Tools 11 Information


Avid at AES Los Angeles 2014





Go Back   Avid Pro Audio Community > Live Sound > VENUE Live Sound Systems

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-09-2012, 07:39 PM
outime outime is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 12
Default FWX32 Problem

My problem is that i have protools 10 and fwx. With protools 8 and fwx all ok but i update fwx to 32 channels and protools 10. When i am recording all ok but after 10 minutes, the fwx card dont respond. I a disconect the firewire cable, in the venue devices menu the fwx appears connected to a computer and i need to power off the console, because if reboot only, the fwx card dont appears into the devices menu of venue system, and the green led of the fwx card is on but the firewire cable is not connected. If i power off the console and power on the fwx card green led is off, when connect the protools all ok, but after 10 or 15 minutes the fwx card dont respond.
Reply With Quote
  #2  
Old 04-11-2012, 02:16 AM
vikingthor vikingthor is offline
Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Netherlands
Posts: 145
Default Re: FWX32 Problem

Had the same with pro tools 8. When i tried to connect two laptops for recording. also had to shutdown the console. reset didn't work.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-13-2012, 08:26 PM
outime outime is offline
Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 12
Default Re: FWX32 Problem

Ok my problem was solved. The FWx card was damaged, i buy another card and all ok, i record 32 channels in a 2 hour session and all ok.
Thx
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No signal in PT10 from FWx32 bryanwilliams VENUE Live Sound Systems 1 03-21-2013 04:13 AM
FWx32 Driver and Firmware Updater v.1.2 question Greg C VENUE Live Sound Systems 2 12-29-2012 03:48 PM
VENUE FWx32 Driver and Firmware Updater for Mavericks Avid Live Sound Support VENUE Live Sound Systems 0 12-17-2012 07:59 AM
Problems installing FWx32 Driver osx 10.8.2 RaffRack VENUE Live Sound Systems 2 11-13-2012 07:21 AM
FWx32 question rdennis VENUE Live Sound Systems 1 07-31-2012 07:50 AM


All times are GMT -8. The time now is 07:41 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com