Avid Pro Audio Community




Avid Pro Audio Community

How to Join & Post | Community Terms of Use | Avid.com Home Page

Google the Forum | Search Knowledge Base | Search Avid.com

Find Support | Support FAQ | Avid Support How To Video Series

Software Updates, Drivers, Manuals, Compatibility, Optimize, Troubleshoot, etc. (Links)

Please post your message once only to the correct forum
Help us Help You - READ THIS Before Posting!



Pro Tools 11 Information


Avid at AES Los Angeles 2014





Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > ICON & C|24

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-09-2012, 01:47 PM
Armando Armando is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Parrish, FL USA
Posts: 825
Default Counter display blank when opening session

For some unknown reason, after I needed to use a backup/recovered session, when the session is loaded, it doesn't display the timecode in the Control 24's display window until i hit "play". It's only doing it on this recovered session. I tried reloading the Control 24 via ethernet but that didn't change anything.

Any ideas on how to fix this so the timecode displays?? Thanks!
__________________
Armando
Reply With Quote
  #2  
Old 04-10-2012, 01:02 PM
Armando Armando is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Parrish, FL USA
Posts: 825
Default Re: Counter display blank when opening session

Resolved. Trashed PT Prefs.
__________________
Armando
Reply With Quote
  #3  
Old 03-06-2013, 03:17 PM
Armando Armando is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Parrish, FL USA
Posts: 825
Default Re: Counter display blank when opening session

It's been awhile but I need to reopen this. It still occurs sporadically.

Is this a known bug with 7.4.2?? Anyone have this happen with their setup?

Thanks in advance!
__________________
Armando
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weird alien crazy incorrect characters display when opening a session - PTLE 8 Growlyman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-18-2009 10:51 AM
Help with opening a blank session djca Pro Tools M-Powered (Win) 2 05-08-2009 01:58 AM
Display Counter Externally on 002 CeeBee Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 01-11-2006 03:16 PM
Display time counter externally CeeBee 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 01-11-2006 09:59 AM
Display counter pauses (new) JimLeb Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 05-25-2001 08:00 AM


All times are GMT -8. The time now is 11:35 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com