Avid Pro Audio Community




Avid Pro Audio Community

How to Join & Post | Community Terms of Use | Avid.com Home Page

Google the Forum | Search Knowledge Base | Search Avid.com

Find Support | Support FAQ | Avid Support How To Video Series

Software Updates, Drivers, Manuals, Compatibility, Optimize, Troubleshoot, etc. (Links)

Please post your message once only to the correct forum
Help us Help You - READ THIS Before Posting!



Pro Tools 11 Information


Avid at AES Los Angeles 2014





Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools SE and Essential (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-18-2010, 03:53 PM
Labbe de Montais Labbe de Montais is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: France, Paris Region
Posts: 3
Question DAE error 720 was encountered

Hello,

I have read the faqs, seen the video tutorials and read installation and user guides of M-Powered essential 8.0.3.
I have installed on MacBookAir with Snow Leopard 10.6.4.
USB drivers for Microphone USB are latest.

I started recording voice as testing and suddenly this error appears.
"DAE error 720 was encountered" (and I can just press OK)

It appears after a few seconds of recording thus preventing me from all possibilities to make an audio male voice record.

Does anyone know what this error message is about ?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-15-2010, 11:03 PM
BlackMonk! BlackMonk! is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: San Diego
Posts: 8
Default Re: DAE error 720 was encountered

I get the same error wen i playback a track. im wondering the same thing... someone help
Reply With Quote
  #3  
Old 12-21-2010, 05:47 PM
singdance6 singdance6 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: New Jersey, USA
Posts: 3
Default Re: DAE error 720 was encountered

I keep getting the dae 720 error as well. I keep getting it while trying to play recorded tracks and while recording. This problem just started out of nowhere! A friend of mine said there may be too many tracks running at once but it happened with just a few. I would suggest getting an external hard drive to back up your computer until someone finds out what it means. My friend kept getting the same error and pro tools crashed his computer!
Reply With Quote
  #4  
Old 02-23-2012, 04:14 PM
Erik LaCh Erik LaCh is offline
Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: Spain
Posts: 4
Default Re: DAE error 720 was encountered

I´ve been receiving a similar DAE error, 9060, then 9031 and then 9060 after uploading tracks onto Pro Tools. Can somebody please explain what these errors are and how to deal with them?!? It completely freezes your project and there is no information on how to proceed. Makes you want to discard pro tools for another program.
Reply With Quote
  #5  
Old 10-22-2012, 02:24 PM
Carlos Corral Carlos Corral is offline
Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: El Paso, TX
Posts: 9
Default Re: DAE error 720 was encountered

I'm getting this error a lot in version 10.3.2. Any help here? I'd rather than wait on the phone with AVID for 45min like last time.
Reply With Quote
  #6  
Old 05-06-2013, 06:48 PM
Luiz.Antonio Luiz.Antonio is offline
Member
 
Join Date: May 2013
Location: Brazil
Posts: 2
Default Re: DAE error 720 was encountered

I'm getting this error, but the version I'm using is 10.3.4. HAve you fixed this problem?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP DAE-error __ was encountered helmer Pro Tools Software (Win) 2 10-23-2013 02:56 PM
DAE error -4 was encountered Nils Groth Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 03-17-2009 05:20 PM
DAE error 2 was encountered?!? Mike Czech 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 06-03-2002 10:25 AM
DAE error -199 encountered ripe Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 01-25-2002 07:39 PM
DAE error was encountered while trying to connect (error #-7101 Enis Presheva Jr. Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 06-07-2001 12:45 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:56 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com