View Single Post
  #26  
Old 12-01-2011, 09:34 AM
nyzy nyzy is offline
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: france
Posts: 1
Thumbs up Re: Flash Player Error

Quote:
Originally Posted by Marco.Rodrigues View Post
People I fixed the problem:

"Pro tools start up screen shows a message stating tha adobe flash is not installed even though you installed several times" - This problem blocks you from using the program properly

The root of the problem is a wrong entry in windows registry that has to be erased (deleted)

Attention: If you have any doubts don't do the operation above, contact me and i will help.

1. Open windows registry (be careful here)
2. Access the Node:
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Internet Settings\Zones]
3. Export this entire registry for back up purposes just in case
4. Notice the entries... the first entry within the root informed above should start from number 0 (zero), however you may notice that the first entry is a symbol different from any numbers we know. This entry has to be deleted. Only this entry.


I did this and now it works fine!! Please try it and if it works let me know.


My specs:
Pro Tools Se 8.0.3
Mobile PRE (Sound Board)
Notebook Lenovo
Intel Core(TM) I5 CPU
4GB RAM
Windows 7 Home Premium Service Pack 1 (64-Bits)
Thanks

FINE thank you !!well done!
I try to install my new pro tools SE 8.0.3 with the Flash Player problem.
and i just deleted this entry and now it works!
Merci beaucoup tu es un chef
XP PRO SP3
pentium 4
2GB Ram
Reply With Quote