View Single Post
  #3  
Old 05-06-2009, 10:41 AM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,557
Default Re: pro tools 7.3 won't launch

Quote:
Originally Posted by moonfish1 View Post
I tried to install a plug-in which didn't work (I think) and know I can't launch pro tools..It says: Required software extensions are missing. Click on the OK button and you will be transferred to the PACE website where an installer can be downloaded".

This website says that MAC OS 10.5 might not be enough to solve the problem, and it doesn't solve the problem so WHAT SHOULD I DO!??
I hate computers and I'm such an idiot..
Anyone a clue?

Thanx
Marcel Hulst (Amsterdam)
Hi,

You should either download and install the pace software so you have the latest pace interlock drivers installed needed for the plugin you installed or remove the plugin from the plugins folder system drive/library/app support/digidesign/plugins. then try booting up PT


Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote